| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Με τον shaman μου ασχολούμαι πιό πολύ με το pvp γι αυτό και έχω full pvp gear αλλά έχω και αρκετά pve κομμάτια.... Στα Heroics χρυσιμοποιώ αυτό το rotation Flame Shock - Spell - World of Warcraft --> Lava Burst - Spell - World of Warcraft --> Chain Lightning - Spell - World of Warcraft --> Lightning Bolt - Spell - World of Warcraft Το lava μου βγάζει 10k+ και τα άλλα πολύ καλό damage αλλά γιατί είμαι στο damage 2ος-3ος πιο σπάνια 4ος?? Να το armory αλλά τώρα μάλλον πως φοράω pvp gear. The World of Warcraft Armory - Biguy @ Sylvanas - Profile |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Φιλαράκι από που να αρχίσω και που να τελειώσω???? Τελοσπάντων... λοιπόν πρώτο και τραγικό!!!!!!! τι hit rating είναι αυτό ορε???Λογικό να κανεις low dps αφού περίπου 1/3-1/4 θα είναι miss...2ο θέλεις haste και δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!Μετά το τελευταίο patch το flame shock του shamman κάνει tik πιο γρήγορα ανάλογα το haste p έχεις και πίστεψε με είναι μεγάλη διαφορα στο dps άσχετα p θέλεις οπωσδήποτε haste να μειώσεις t casting t lighting bolt p είναι το skill p χρησιμοποιείς κατά 70% στο fight.3ο Κάπως χαμηλό critical... κανεις που κανεις miss δεν έχεις και critical άστα να πάνε...4ο ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!! τα glyphs και talents!!!!!Θα κανεις delete το stoneclaw και thunder glyphs και θα πάρεις του flametongue και του lighting bolt,Για να δεις και εσύ χαρά στο dps σου.Τα talents τώρα...Φιλε m με μισά pvp talents δεν κάνουμε δουλειά...Δεν γίνετε να είσαι και τα 2 μαζί...Γιατί θα είσαι χαλια και στα 2 αν τα συνδυάσεις.Ένα καλο build p θα σου πρότεινα είναι αυτό... Talent Calculator - World of Warcraft Αυτά είδα εγώ για τώρα A και στο rotation.... Flame shock~>Lava burst~>Lighting bolt(Αν είσαι σε clearstating state από το talent κανε chain lighting),~>Chain lighting(αν το έκανες πριν επειδή είχες το talent κανε lighting bolt)~>Lava burst(εκτος και αν έχει τελειώσει το Flame shock που ξαναπάς το rotation από την αρχή)Αλλα πάντα να θυμάσαι Οποτε έχεις lavaburst και flame shock ανοιχτώ πρέπει να πετάς lava burst!!!!! Έλπίζω να βοήθησα
__________________ Lok'Tar Ogar! Victory Or Death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die - For The Horde! http://www.twitvid.com/Q41DB Μάπα το καρπούζι ρε!!!Είναι Must!!Δείτε το! Τελευταία επεξεργασία από StratoS : 05-09-10 στις 00:58 |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Ε ναι. Βασικά είπε ότι μάλλον θα είναι σε pvp gear, και είναι και για resto κιόλας. Οπότε απορώ τι έκρινες ακριβώς
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | εγώ απλά του πρότεινα να αλλάξει κάποια πράγματα, και όπως βλέπεις λέει ότι έχει αρκετά PvE... δεν μας λέει ποσα αλλα τελοσπάντων,εγώ το post το έκανα για να τον βοηθήσω και όταν θα πάρει PvE γιατί αυτό είναι γενικά το dps t shamman,Πάντα όμως καλοπροαίρετα χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό...
__________________ Lok'Tar Ogar! Victory Or Death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die - For The Horde! http://www.twitvid.com/Q41DB Μάπα το καρπούζι ρε!!!Είναι Must!!Δείτε το! |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Ναι και πολύ καλά έκανες, και δεν υπάρχει λόγος να αμύνεσαι Απλά λέω δεν υπάρχει λόγος να χάνεις τον χρόνο σου απ'την στιγμή που είναι αυτήν τη στιγμή με pvp gear στο armory ^^. Ας δούμε με τι talent/glyphs/gear κάνει pve κανονικά και βλέπουμε..
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | κοίταξα τα elemental talents και glyphs και του λέω αυτά
__________________ Lok'Tar Ogar! Victory Or Death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die - For The Horde! http://www.twitvid.com/Q41DB Μάπα το καρπούζι ρε!!!Είναι Must!!Δείτε το! |
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Πόσο πρέπει να φτάσω το hit kai to haste στο pvp και πόσο στο pve?? Haste gems? SP gems? Γιατί και τα 2 θέλουνε yellow socket. H να βάζω κάτι σαν αυτο? Reckless Ametrine - Item - World of Warcraft Nα έχω shield και one handed weap ή Engraved Gargoyle Femur - Item - World of Warcraft Τελευταία επεξεργασία από Antrikos : 05-09-10 στις 08:46 | |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | μου πήρε περίπου 40 λεπτά να το βρω αυτό το post... αλλα νατο! Shaman: Elemental - Elitist Jerks λοιπόν εδώ είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ που χρειάζεσαι/πρέπει να κανεις/πρέπει να πάρεις οτιδήποτε!!! Με μαθηματικές αναλύσεις k πίνακες τα πάντα όλα σου μιλάω Πραγματικά αν κανεις ότι σ λέει αυτό το post και ακολουθήσεις βήμα βήμα σε gems,glyphs,talents,σε πια stat να κανεις focus, πως να κανεις το rotation,πως να είσαι στα raid, σε pies καταστάσεις και σε pies φάσεις να κανεις τα skill ktlp...Πραγματικά θα δεις το DPS σου έτσι όπως δεν το έχεις ξαναδεί... Έλπίζω αυτό να σε βοηθήσει να δεις και εσύ μια άσπρη μέρα και από 3os και τέταρτος να φεύγεις 1ως(φυσικά αν έχεις ίδιο η κάπως κοντινό gear με τους υπολοιπους dps)στα dungeon/raid...Αλλα πρέπει να ρήξεις πολύ δουλειά και να μην προσπερνάς τίποτα από αυτό το guide Ante have fun kai good luck
__________________ Lok'Tar Ogar! Victory Or Death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die - For The Horde! http://www.twitvid.com/Q41DB Μάπα το καρπούζι ρε!!!Είναι Must!!Δείτε το! Τελευταία επεξεργασία από StratoS : 06-09-10 στις 03:16 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |