| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Μαχητής | Πολύ καλή περιγραφή. Πήρα και εγώ μια ιδέα για το τι γίνεται σε αυτή την περίφημη μάχη για τον Lich King. Και ελπίζω κάποτε να συμμετέχω και εγώ σε αυτή τη μάχη. Έχω δει αρκετά video στο youtube, αλλά εδώ το κατάλαβα καλύτερα. |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | ειλικρινά η προσπαθειά σου είναι φοβερή |
| | |
| | #13 |
| Νέο μέλος | Παρα πολυ καλο guide!Gz! |
| | |
| | #14 |
| Μαχητής | Εγω εχω μια ερωτηση... Στα ποσα ακριβως "απλα" γινεται το πραγμα περιπλοκο? Γιατι η πιο επεναλαμβανομενη λεξη ειναι το "απλα"... Δεν εχω βρεθει ακομα στο fight αυτο, αλλα απ'οσα video Και guides εχω δει δε μου φενεται και πολυ απλο. Περα απο την πλακα, το fight μυαζει να ειναι συναρπαστικο.
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #15 |
| Συντονιστής | Χμμμ, μα μόνο 3 φορές περιλάμβανεται στα λεγόμενα μου Πόσο περίπλοκο είναι? Πως να σου απαντήσω τώρα.. Αν ρωτήσεις εμένα είναι πολύ απλό fight. Αν το δεις αντικειμενικά, είναι περίπλοκο fight σε σχέση με άλλα λόγω των πολλών εναλλαγών phases με διαφορετικές τακτικές η κάθε μια. Όπως πάντα, εξαρτάται απ'την εμπειρία και την ικανότητα του καθενός, το πόσο "απλό" είναι.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #16 | ||
| Ήρωας
| @Lamma Aπλά δες το σαν 3 απλά fights(με 2 κενά) κολλητά το ένα μετά το άλλο ![]() Μάθε ένα phase κάθε φορά και στο τέλος θα βγάλεις άκρη | ||
| | |
| | #17 |
| Μαχητής | Μα δεν μου φαινεται κακο που το fight ειναι περιπλοκο ισα-ισα... Μη λεμε ομως "απλα μετακινηστε εκει..." "απλα DPS εκει.." "απλα προσεχετε αυτο..." γιατι δεν ειναι ετσι. Αν το δουμε μεμονωμενα φυσικα και ειναι απλο να φυγεις ASAP απο ενα μαυρο πραγμα που σκαει κατω απο τα ποδια σου αλλα οταν αυτο πρεπει να το κανεις κανοντας ταυτοχρονα αλλα 2-3 "απλα" πραγματα τοτε... Και δε μιλαω για σενα Ragna. 'Νταξ δεν ειναι και το lootship...
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #18 |
| Ήρωας | Απλά είναι το μόνο fight που το slacking φαίνεται. Και δεν συγχωρείται.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #19 |
| Συντονιστής | Το θέμα Lamma είναι - και ισχύει στο κάθε fight- να σπάσεις στο μυαλό σου το κάθε fight σε κομμάτια και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και το πως να αντιδράσεις στο καθένα. Εύκολο δεν είναι γιατι αλλιώς θα είχε φάει και η κουτσή Μαρία τον LK σε heroic. Χρειάζονται εμπειρία, αντανακλαστικά και γενικά καλή αντίληψη των καταστάσεων. Και η εξάσκηση βέβαια οφελεί πολύ. Στο τέλος -αν παίζεις σωστά- το pve είναι.. απλά πραγματάκια ^_^.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #20 | ||
| Ήρωας
| Kαι για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου(Ragnadriel) ίσως η "απλότητα" που φαινόταν στο 1ο post του να οφείλεται και σε τι επίπεδο παίζει κανείς για να αντιληφθεί αυτή την απλότητα Για πολλούς το PvE είναι βαράω ό,τι κινείται και φεύγω από το σημείο που είμαι αν κοκκινίσει η οθόνη μου.Για άλλους όχι.Δεν το λέω σε προσωπικό επίπεδο,γιατί κι εγώ μέτριος είμαι.Αλλά ΟΚ,fights σαν του LK(ακόμα και Normal Mode με 30% Buff) ευτυχώς ξεχωρίζει τους παίχτες από πολύ μέτριους σε μέτριους και τα runs από PuGS σε Guild Runs. | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |