| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | παιδια ειμαι σχεδον σχεδον καινουριος στον genjuros, επεζα στο tbc εδω, τωρα ο main μου ειναι σε αλλο server αλλα ξαναρχισα genjuros επειδη και ο αλλος χαλι ειναι, αλλα ανεβαζω κ αλλο char. που λετε....απ'οτι εχω καταλαβει εχει μια πλειονοτητα απο 10χρονα και ξερω γω τι...ενας ας πουμε πουλουσε στο trade netherweave bag 15g..και στο ah εκανε 10...τι να πω δεν ξερω, ενας αλλος, wrathful/chopper k etc, σπαμαρε σαν το μαλακα...του λεω "stop spamming" και κανει "random told me to stop spamming" υφος καποιου και καλα...αλλα ξερω οτι εχει και σωστα ατομα γιαυτο ηρθα, (λιγοι απο αυτους ελληνες δυστηχως, απο οτι εχω καταλαβει) και μερικα πολυ καλα guild. /discuss
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Κοίτα αυτά είναι τα λιγότερα που θα συναντήσεις (και γενικά θα τα συναντήσεις παντού). Ήμουνα εκεί για 6 μήνες περίπου, και ευτυχώς που ήμουν σε καλό guild γιατί αλλιώς δεν παλευόταν. Το να βρεις καλά άτομα για pugs αδύνατο, και το trade σχεδόν πάντα παρακμή.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Αυτός είναι ο χειρότερος... Άσε που φύγανε όλα τα άτομα και έχει γίνει new players. Όλοι σπαμαρουν για icc10 12/12 και στην τελική τρώνε wipe από τον Lord Marrowgar δηλάδη το 1ο boss...... Τελευταία επεξεργασία από Antrikos : 03-09-10 στις 13:15 |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Επειδή ζω σε αυτό το server, από τη πρώτη μέρα που άρχισα wow, τον έχω σιχαθεί, αλλά αν παίζεις με φίλους και γουστάρεις τη παρέα που έχετε, και δεν χρειάζεσαι να κάνεις pugs, δεν υπάρχει πρόβλημα. Προσωπικά έκανα leave το trade channel οπότε δεν με απασχολεί τι γράφει το κάθε @^#&#&. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δυστυχώς δεν βρίσκουμε άτομα για recruit.... |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Εμενα μου εχει τυχη να πουλαω cardinal ruby και να το γραφω στο trade channel :WTS cardinal ruby /w for offer. Και μου λεει ενας σκας.Του κανω συγνωμη τι ειπες.Μου λεει σκας εδω ειναι ο channel για τα raids.Εισαι σιγουρος του λεω οτι ειναι channel για raids.Μου λεει ναι ειμαι σιγουροτατος και βαζω και στοιχημα.Ξερεις αγγλικα του κανω.Μου λεει ναι πολυ καλα.Τοτε θα ηξερες οτι trade συμαινει εμποριο.Και τον ρωταω μετα ποσο χρονων ειναι.Και μου λεει 25... Ηταν ενα απο τα απειρα περιστατικα στον greekjuros. |
| | |
| | #6 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Yπάρχουν και χειρότερα;
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Εσυ Fallen μια χαρα την εχεις καταβρει στην guild σου εμεις τα τραβαμε ολα...... |
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Τι σε σταματάει απ'το να πας σε καλύτερο guild? ^_^
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |