| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #31 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
που τα βρίσκει ρε το θηρίο !!! | |
| | |
| | #32 |
| Ήρωας | να τα κανεις primodials κυριε! να τα πουλισεις για να φτασεις το gold cap της blizzard ωστε να μπορουμε να σε κανουμε report για κινεζο αγροτη |
| | |
| | #33 |
| Συντονιστής | Εεεε.. πλέον στέλνω χρήματα στην τράπεζα... η Ragnadriel δεν μπορεί να κουβαλήσει άλλα :(
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #34 |
| Ήρωας | αχαχα να το πλουσιόπαιδο ρε τον πουστί το έχω παράπονω δεν μου έχει κάνει δώρο ούτε ένα enchant!!!!!! |
| | |
| | #35 |
| Συντονιστής | Θα το πω πολύ ευγενικά: Παρ'τα @@ μου που θες και δώρα Και αν ξαναχρησιμοποιήσεις αυτήν την έκφραση για το πρόσωπο μου θα κάνεις 6 μήνες να ξαναποστάρεις ^^.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 05-09-10 στις 02:11 |
| | |
| | #36 |
| Ήρωας | μμμ πάνω απο όλα ευγένεια!!!! ξέρεις για πλάκα το είπα -.-.... με ψυλοπλήγοσες τώρα για το "μπας και μαθείς να παίζεις..." πάω να κλάψω την μοίρα μου
__________________ ![]() ![]() Ashbringer 85 Human WarriorKazzak EU Souleater 82 Gnome Warlock Kazzak EU Ickaz 85 Night Elf Hunter Kazzak EU[ Laela 80 Draenai Death Knight Kazzak EU Elementalist 49 Draenai Shaman Kazzak EU Tehzer 69 Human Paladin Kazzak EU Τελευταία επεξεργασία από PwNeR : 05-09-10 στις 03:59 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |