| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | άμα τα χρειάζεσαι τα gold καλά έκανες, εγώ πάλι μου έπεσε το Marrowgar's Frigid Eye - Item - World of Warcraft και παρόλο που το χρειαζόμουνα σαν gear το πούλησα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί πρώτον είναι bind on equip και τέτοια αντικείμενα είναι πολύ λίγα και δεύτερον τώρα έχω ξεμείνει με 6k gold και απλά βλέπω τα gold να εξαφανίζονται κατά εκατοντάδες χωρίς τα έσοδα να είναι τόσα πολλά. Μην ξεχνάς ότι 1 gem στο ah και 1 enchant κοστίζουνε 160-300 gold, δηλαδή παίρνεις 4 από αυτά και σου βγαίνει 1 χιλιάρικο gold δηλαδή έλεος.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun Τελευταία επεξεργασία από Cytheria : 03-09-10 στις 01:52 |
| | |
| | #12 |
| Συντονιστής | Τα gold βγαίνουν με χίλιους δύο τρόπους, το loot σε pug είναι θέμα τρελής τύχης. Επίσης 4k είναι πολύ λίγα για αυτό το item (άνετα αν ζήταγε πάνω από 10k τα παιρνε στον server αυτόν).
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | Κάποιοι έχουν 100% raid activity για 2,5 μήνες μέχρι να πέσει το Death's Choice και κάποιοι πάνε και τα δίνουν 4Κ. Γιατί ρε Θεέ?
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #14 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | αχχχχ παναγιά μου θα με ρίξετε σε κατάθλυψη ειδικά εσυ ragna γιατί μόλις θυμήθηκα ότι ένας εκεί μου είπε αφού το πούλησα ότι θα μου έδινε 10k :( και ήταν ενας αλτ απο guild σου αλλά νόμιζα ότι με δούλευε :( οσο να 'ναι 10κ είναι μια περιουσία |
| | |
| | #16 |
| Συντονιστής | Κοίτα για να καταλάβεις είναι trinket που είναι πολύ καλό για όλα τα melee dps specs, και για μερικά που δεν παίρνουν μεγάλο benefit από ArP παραμένει ένα απ'τα καλύτερα trinkets. Όταν το είπα στο vent μας πόσο το πούλησες σε κάποια παιδιά (χωρίς να πω όνομα όμως, οπότε δεν παίζει να σε κάνανε whisper μετά για πλάκα) κόντεψαν να πέσουν ανακοπές. Στο παρελθόν είχαν πέσει τιμές 20k για αυτό το trinket
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | 10K είναι μια περιουσία?10K είναι τα εβδομαδιαία μου έξοδα σε proffesion lvling των alts :S
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #18 |
| Συντονιστής | Και εγώ σήμερα θα βγάλω ~30k το απόγευμα κουβαλώντας 3-4 άχρηστα κορμιά για το bane of the fallen king. Αλλά δεν τα ξοδεύω, και professions τα ανεβάζω μόνος μου φαρμάρωντας :x
| | |
| | #19 |
| Ήρωας | αχχχ αχχχ θα πάθω ανακοπή παναγιά μου !!!! 20κ έλεος θα έπερνα και chopper και τα rocksteady treads :( |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |