| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Ρε παιδια .καταρχην να πω οτι ειμαι warrior 80 lvl dual spec αλλα νεος 80αρης εχω να φανταστητε μονο 3κ gs ..Τελοσπαντων το θεμα ειναι πως καθε φορα που μπενω σε heroic dungeons με arms κανω τρομερα ελαχιστο dps ενω παλι με fury δεν εχει μεγαλες αλλαγες αφου ανεβαινει μονο στο 1.5 κ !!! Παρακαλω θα ζητησουτα μια εξηγηση |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-12-2009 Περιοχή: Εδώ,εκεί παραπέρα :P
| Εε περίμενε λιγάκι ![]() Good luck
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Απο gems σκεφτομαι a.penet. και crit.chan |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Εγώ στη θέση σου θα έβαζα ArP και Str gems...Crit μπορείς να πάρεις και από τα items και πιστεύω ότι ένα 38% με 43% είναι ok για dps warrior...εγώ έχω 39.84% και κάνω γύρω στα 9-10k...Τώρα δν ξέρω για άλλους greek warriors τι κάνουν..αν θέλουν μπορούν να πουν και αυτοί τη γνώμη τους...all advices are welcome... | ||
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Ως Γνωστον οι warriors ειναι το πιο gear depended class που σημαινει no gear no DPS. Περα απο αυτο ομως 1.5k DPS ειναι λιγο. Μερικα πραγματα που θα μπορουσαν να βοηθησουν αμμεσα και χωρις να το ψαξεις πολυ ειναι: 1. Expertise εχεις 0 (!) το cap ειναι το 26 και ειναι συμαντικο γιατι αν δεν εχεις expertise οι περισοτερες επιθεσεις σου κανουν MISS. αρα 0 DPS. 2. Enchants / gems. Ακομα και τα μπλε gems ή τα πιο "φθηνα" enchants θα boostαρουν to DPS σου πολυ. 3. Βλεπω 2 DPS Specs και εχεις items για Tank... NO NO No nO no. Ακομα και ενα PvP item ειναι καλυτερο απο ενα tanking item οταν εισαι DPS. Με τα gems και τα enchants θα πρεπει πρωτα απ'ολα να φτασεις τα cap expertise / hit (hit εισαι οκ για fury) και μετα βαζεις με την εξης προτεραιοτητα: str - Arp - agil - crit. Οταν θα εχεις αρκετα καλο gear (251 item lvl ++) και αν εχεις επιλεξει fury spec τοτε η προτεραιοτητα Θα ειναι ArP - Str. Περι rotation και talents ψαξε τα stickies στο wow-europe.com και ελα πισω εδω αν εχεις καποια απορια.
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. Τελευταία επεξεργασία από Lamma : 03-09-10 στις 09:37 |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
![]() | |
| | |
| | #7 | |
| Συντονιστής | Μέχρι να μαζέψεις gear δεν έχει και νόημα η συζήτηση αυτή. Gogo, moar heroics! Παράθεση:
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 03-09-10 στις 09:57 | |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Και αυτο τωρα που βοηθαει..?
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής |
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |