| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Συντονιστής | Πουθενά βασικά, για να μην ρωτάς και κουράζεσαι.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #12 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Kαι αυτό που βοηθάει; soz i couldn't resist >.<
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #13 |
| Μαχητής | Στο να επιστρεψει το thread στο θεμα του. Εγω συνγωμη που το τραβηξα, αλλα (αν αυτο μπορει να ειναι δικαιολογια) με εκνευριζει να το παιζει καποιος ΙΜΒΑ ή OP σε ενα thread καποιου που ζηταει συμβουλες. Τωρα αν παρεξηγησα τις προθεσεις του Antrikos τι να πω εσφαλα /slap me.
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #14 |
| Συντονιστής | Προειδοποίηση: Μην συνεχιστεί αυτό, και μην γίνονται άσκοπες συγκρίσεις που δεν βοηθάνε. Αν έλεγες "έχω έναν warrior τώρα τον πήγα 80 και με αυτό το spec/rotation glyphs κάνω 2000 dps" ίσως να βοήθαγες.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #15 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Oταν λες ta stinckies στο wow-europe?? | |
| | |
| | #16 |
| Συντονιστής | Warrior forums στα forums του wow-europe.com Btw: Stinckies! βρωμίσαμε!
| | |
| | #17 |
| Μαχητής | Μα... μα ειπα "stickies" ![]() Στο θεμα μας: τσιμπα το λινκ για το warrior section στο wow forum. World of Warcraft (en) Forums -> Warrior
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #18 |
| Συντονιστής | Mύνημα απ'το σύμπαν προς Lamma: Δεν είσαι το κέντρο μου! Κοινώς, δεν το έγραψες εσύ έτσι. Κοίτα το post ακριβώς πάνω απ'το δικό μου.
| | |
| | #19 |
| Μαχητής | Τι ?!?! Δεν ειμαι!?!?!? ΟΟΟΟοοοοοοοοχχχχχιιιιιΙΙΙ ΙΙιιιιι... !!111oneoneoneone εμμμ... sorry παιδια απλα βαραμε μυγες στη δουλεια και το εχω λαλακισει... ![]() καλα παω να φυγω απο'δω πριν τις μαζεψω...
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |