| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Εισαι oom(out of money)πηρες καινουργιο item και δεν εχεις λεφτα να βαλλεις gem???Η guild σου θελει να σε παρει σε raid και δεν εχεις λεφτα να παρεις potion flask κλπ.? Μην παραπονιεσε γιατι ολη την ωρα κωλοβαρας dalaran και δεν κανεις τα daily η να δεν επισκεπτεσαι συχνα το ah. Οριστε ενας οδηγος για να μαζεψεις λεφτα. 1.Πας στο argent tournament που ειναι icecrown και παιρνεις οτιδηποτε daily βρεις μπροστα σου και στα δυο σπιτια.Τα quest απο εκει ειναι 9 αν εχεις γινει exalted με ολες της περιοχες του horde(δλδ orgri uc tb klp)ή του ally[ironforge,darnassus(δεν 8ιμαμε αλλη]αλλιως αν δεν εχεις γινει παιρνεις 12(αν θ8υμαμε καλα) 2.Βρισκεις το Orgrim's Hammer(για horde)ή το The scybreaker(για ally) και παιρνεις 6 quest. 3.Tσακιζεσαι να τα κανεις 4.Αν εισαι miner ή herbalism οτι βρεις το παιρνεις 5.Τα δινεις και πας The storm peaks και κανεις ενα διαφορετικο quest την φορα μπορει να παρεις και αυτο Back to the Pit - Quest - World of Warcraft ή καποιο αλλο.Αν εισαι κωλοφαρδος και σου πεσει η αρκουδα εισαι gg. 6.Πας στο sons of hodir εκει παιρνεις κατι γελια quest.Συνολο 6 7.Αμα βρεις herb ή ore μην σκεφτεις αστο μωρε που να πηγαινω κατω τωρα.Θα πας οπωσδηποτε και θα το παρεις. 8.Αμα εχεις cooking,fishing και jc να τα κανεις εκτος και εαν εχεις παρει ολες της recipe απο cooking και το καπελο το αφηνεις.τα αλλα τα κανεις. 9.Αμα δεν εχεις ακομη 25/25 daily σου δινω δυο επιλογες ή πας icecrown και κανεις κατι q στο The Shadow Vault ή πας Sholazir Basin ή περιμενεις να πας wintergaps. 10.Πουλας οτιδηποτε item δεν θες δηλαδη αν εισαι px shaman,druid,pala,priest πουλας τα food που επεσαν.Οι υπολοιποι τα παιρνουν.αν εχεις green items ή τα δινεις για decha(δεν θυμαμαι πως γραφεται)ή τα sell vendor. 11.Επισκεπτεσαι το ah ,ναι ναι εκεινο το πραγμα που πουλας items σου συμπαιχτες σου(λεμε τωρα....),και πουλας οτι frostweave cloth επεσε και herb/ore. Τελος θα εχεις 25/25 daily δηλαδη 330,75g μονο απο τα q+ τα υπολοιπα items δηλαδη τα γρι και αλλα που droparan θα φτασει γυρως στα 400g. Ερωτηση ενος τυχαιου:Μα πως θα στασει 400g απο 330,75g? Απαντηση:Θα φτασει στο ανετο καν'το και ελα πεσ μου μετα πως εφτασε. Αν παρεις τα Champion's Purse - Item - World of Warcraft που ειναι 4 σου δινουν απο 10g δηλαδη συνολο 40g.Κανεις και το hc με τα frost που σου δινει περιπου 27g.και τοποσο παει στα 440g+αν εχεις πουλησει ore/herb/frostweave 8α φτασει στο ανετο τα 500g.μπορει καποιος τυχαιος να ρωτησει μα ειναι λιγα δεν ειναι αν σκεφτεις 500g/per day *7=3500/per week 3500/per week * 4weeks=14000g το μηνα.Δεν νομιζω να ειναι και λιγα Ελπιζω να σας βοηθησα.Αμα εχω κανει καπου λαθος(που σιγουρα θα εχω κανει)διορθωστε με. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Καλός οδηγός αν και λίγο τσαπατσούλικος Έχεις δίκιο , όποιος σήμερα δεν έχει g τουλάχιστον για gear/enchants/consumables ή γενικότερα ότι χρειάζεται για raid , είτε βαριέται να ασχοληθεί στοιχειωδώς με τα quest ή δεν έχει καμία επαφή με το παιχνίδι. |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Θα επανελθω με περισσοτερα αλλα τωρα δεν προλαβαινω. |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
| Και μια λεπτομέρεια: Το ποσό που αναφέρθηκε αντιστοιχεί σε έναν χαρακτήρα. Αν έχετε και άλλους alt 80άριδες, τότε μιλάμε για τρελά φράγκα...
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Επίσης τα daily quests στο argent tournament δίνουνε και tokens με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αντικείμενα (μεταξύ των οποίων και heirloom items!).
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | διαφωνω απολυτα με τον οδηγο σου!!!! ο καλυτερος τροπος για να βγαζεις gold ειναι να φαρμαρεις bg συνεχεια!!! τα 330 gold που λες οτι βγαζει καποιος κανοντας τα dailies τα βγαζω μεσα σε 20 λεπτα!!!!------> 10k honor points=1 gem 100khonor points=10gems ~ 1 gem= 102 gold minimum στο ah 10gems= 1020 gold minimum σε 1 μερα(συνολικα) ανετα βγαινουν σε 3-4 ωρες διχως να βαριεσαι!!!! ιδιως αν σε ενδιαφερει το pvp!! |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Χμμ ενδιαφέρουσες οι οδηγίες σας, treloorc και του johnk. Προσπαθούσα κάποτε με dailies αλλά βαριόμουν άπειρα... Όσο για το pvp, ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό με τα gems So... mining was my friend! Treloorc, πόση ώρα σε παίρνει περίπου αυτή η διαδικασία για να ολοκληρώσεις όλα τα dailies; Johnk, τι είναι αυτά τα gems; Υ.Γ.: Σε ένα 4ωρο leveling έβγαζα περίπου 500 gold κρατώντας απλώς τα loots (troll sweat, flask of mojo, κ.λπ.) (τσάντες είχα από τον ίδιο φίλο μου που ο main του ήταν παράλληλα και tailor) και με τα skins/ores κι άλλα τόσα από εισερχόμενα mails όταν έκανα log in. Εκείνος έβγαζε περίπου τα μισά μόνο από τα loots (γαμώ την κωλοφαρδία του
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 02-09-10 στις 16:48 |
| | |
| | #8 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Είναι καλό αν σου αρέσει το pvp πάντα και θες να το συνδυάσεις. @ckaelir: Epic gems για Jewelcrafting. Παίξε το game λίγο επιτέλους
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 02-09-10 στις 16:23 | |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Κοιτα φιλε ckaelir αμα εχω ορεξη τα κανω σε 1-1,5h αμα δεν εχω μπορει να μου φαει και 3-4h.Αναλογα πως θα σηκωθω απο το κρεβατι |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 02-09-10 στις 17:18 | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |