| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Παίδες χρειάζομαι την βοηθειά σας γιατί μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά. Πρώτη φορά με έκαναν kick απο dg λόγω του χάλια dps που έχω. Όλοι είχαν περίπου 130 -150 dps 2lvl πάνω απο εμένα και εγώ είμαι κολλημένος στα 50 :S. Γιατί ρε παιδιά τόσο χαμηλά? Τόσο είχα και 10 lvl πίσω τι δεν κάνω σωστά; Μήπως τα όπλα που έχω είναι χάλια? Μέχρι και duel έκανα όταν ήμουν 40 με έναν 36lvl warlock και έχασα.... Το rotation είναι Sinister Strike x3 Slice n Dice Sinister Strike x5 Eviscrate To armory μου είναι εδώ The World of Warcraft Armory - Bloodsneak @ Nagrand - Profile |
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας
| Σοβαρά τώρα... δεν βρήκες μέχρι το 40lvl άλλο head & hands; Ήμαρτον δηλαδή.... Κι αν δεν κάνω λάθος. Τα όπλα σου με τόσο αργό attack speed, δεν είναι ότι καλύτερο για rogue.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Kαι νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που μοιράζει kicks στα low level dungeon... (mwahahaha). To gear ε καλά τι να βρίσκεις τώρα ενώ κάνεις leveling. Πάρε κανένα Nightscape Headband - Item - World of Warcraft τουλάχιστον, την παλεύεις και κυκλοφορείς με stamina/intellect items σαν rogue? Δηλαδή η ντροπή και μόνο.. ήμαρτοοοον! A, και πρέπει να βάλεις fast weapon (1.5-1.8 AS, που μάλλον dagger θα'ναι, δεν βρίσκεις και τίποτα άλλο εύκολα) στο offhand. Το mainhand καλά είναι το speed του.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-12-2009 Περιοχή: Εδώ,εκεί παραπέρα :P
| Eγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις τα hands σου και το head επειδή σου δίνουν άχρηστα stats για rogue
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley Τελευταία επεξεργασία από Greekbloodelf : 02-09-10 στις 11:53 |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Kάτι μου λέει ότι αν είχε πρόσβαση σε heirloom θα το είχε κάνει ήδη... ^^ (O main του είναι genjuros και ο lowbie στον nagrand, όποτε υπέθεσα πως δεν έχει)
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | σωστός ο ragna έστειλα μαζί με άλλο χαρακτήρα μόνο τα 2 βασικά heirlooms για το +20%. Όντως δεν έχω βρεί καλύτερα items και αυτά μόνο απο dg που κάνω απο μία φορά το καθένα για να μην χάνω χρόνο απο το questing και ανέβω πιο γρήγορα. Επίσης είμαι combat οπότε θέλω ένα αργό όπλο και έναν γρήγορο στο άλλο χέρι. Όσο για τα στατσ που μου είναι άχρηστα δεν έχω βρεί τπτ άλλο να φορέσω και τουλάχιστον φοράω αυτά π.χ. για να πάρω το σταμινα και όχι το ιντελεκτ. Λεφτά δεν έχω οπότε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και που να βρώ καλύτερα ιτεμς και όσα έχω βρεί καλύτερα σε dg κατέληξα να τα δώσω σε άλλους που τα έκαναν need και ήταν για το λεβελ τους ενώ εγώ θα τα φόραγα 4 ή και 5 λεβελ επάνω.Έχω ένα μαχαιράκι που μπορώ να το βάλω στα 44 και είναι καλύτερο απο το σφυρί που έχω αλλά μέχρι εκεί.... |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Πούλα cloth και lower level herbs αν ανέβασες το alchemy και σου περίσσεψαν , πάντα μοσχοπούλανε γιατί ο κόσμος βαριέται να τα φαρμάρει (Και σε καλές τιμές. Έβγαλα 120g από περισσεούμενα ores/cloths στον paladin μου π.χ. )Υ.Γ: In before "Πόσο εβραίος είσαι" comments.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 02-09-10 στις 12:38 |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
| Ο γρηγορότερος τρόπος όταν δεν είσαι rested, είναι να κάνεις quest. Γρήγορα κι εύκολα. Θα αργήσεις πολύ να ανέβεις αποκλειστικά και μόνο με dungeons.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | όντος πουλάω τα herbs που έχουν ξεμείνει έχω 190g τώρα και τα κρατάω για τα riding skills ![]() Το Υ.Γ. δεν το έπιασα αν πήγαινε σε εμένα ![]() Το ξέρω kiwer γι αυτό και μπαίνω μία φορά σε κάθε dg για να πάρω κανα ιτεμ |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Τα hands και το head σου είναι για πέταμα και το ξέρεις. |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |