| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | παιδες ποιο race πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για mage!! τώρα πωρώθηκα με τους undead mage!!! τι προτείνεται human,gnome ή undead!! *έχω δει πολλά "videos" undead mage και πιστεύω τα σπάνε σε όλους τους βαθμούς! |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Gnome. Και ονομασέ το Arcobalenaki.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Troll uber alles λέμε !
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Κάνε gnome female με ρόζ κοτσίδια name: Kodopoutano ή PPO (AHAHAHAHAHAHA) Βασικά πάω να κάνω reserve το name Ppo!!
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species Τελευταία επεξεργασία από Tàk : 01-09-10 στις 17:50 |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Gnome = 5% more intellect. Αρά τι το ψάχνεις; |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Κρίνοντας από εξωτερική εμφάνιση και μόνο, θα τα έβαζα με τη σειρά: 1. Human 2. Undead 3. Gnome. Τα undead μου αρέσουν περισσότερο για warlocks/priests παρά για mages, γι' αυτό και έβαλα το human πρώτο (παρόλο που τα undead είναι πολύ πιο όμορφα Κατά τη γνώμη μου βέβαια ένα blood elf ή ένα troll θα ήταν ο τέλειος mage! ![]() ![]() Μη σε αποθαρρύνω όμως, τα undead είναι λατρέψιμα όπως και να 'χει! ![]() |
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime Τελευταία επεξεργασία από deathstrider : 01-09-10 στις 19:35 | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |