| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Συντονιστής | Νέο build, νέος launcher, νέες αλλαγές, νέες προσθήκες, level cap στο 85, καλό λιώσιμο! ![]()
Zul'Gurub: πάπαλα. Όποιος θέλει τα mounts έχει μέχρι το cataclysm!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 01-09-10 στις 22:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #2 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Δυστυχώς εγώ έκανα reinstall το Cataclysm γιατί είχα πρόβλημα και δεν άνοιγε ο laucher και τώρα έχω να κατεβάσω 9.5 GB patch.... Πολύ ωραίος ο νέος Laucher BTW |
| | |
| | #5 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | βγήκαν και οι νέες ¨επίσημες" αλλάγες στα Glyphs .Πολυ boost δίνουν στους resto & elemental , για μας τους enhancement μόνο 10% ταχύτητα στο GW & νέο skin αυτού.....
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Glyphs είναι αυτά.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | ναι το είδα και το διόρθωσα...είπαμε θέλω καφέ buff
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Φραπές σκέτος σλουρπ σλουρπ.
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Αχ τυχεροί όλοι εσείς που πήρατε το beta key. Εγώ έτσι όπως το κόβω 8α δω το Cataclysm όταν θα βγει. (έχω κάνει από την αρχή αίτηση για key αλλά τίποτα ακόμα, δεν ήμουν από τους τυχερούς :( ) |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |