| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπερα παιδες θα μπορουσαν καποιοι πεπειραμενοι Hunter να μου πουν τι ακριβως addons χρειαζομαι??(εκτος απο atlas loot). Eπισης εχω χαμηλο dps ακομα και στα lvl που ειμαι αν μπορουσε καποιος ας κοιταξει το armory μου και να μου πει τι λαθος κανω με το gear |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Κάντο έτσι: Talent Calculator - World of Warcraft Πέτα την ζώνη και βρες κανένα item και ειδικότερα trinket με hit για να μην φοράς το pvp (ακόμα και αυτό από κάποια quest στο refugee camp στο terokkar μια χαρά είναι). Από addons δεν χρειάζεσαι τίποτα, βρες μόνο κάτι που να σε διευκολύνει με τις μπάρες. Στον hunter με βολεύει αρκετά το classtimer (buff/debuff tracker)
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Φιλε μου αυτο που πρεπει να σε απασχολει τωρα ειναι να φτασεις lvl 80 και οχ το DPS σου. Τωρα απο addons: 1.Deadly boss mods Σε ενημερωνει με warnings και διαφορες μπαρες για το tactic των dangeon και raid bosses. 2.Omen Σε βοηθαει να μανατζαρεις το agro σου. 3.Recount DPS meter. 4.Misdirection helper Κανει αυτο που λεει. 5.Zug zug huntar Αυτο το addon αλλαζει το tracking σου αναλογα με το τι ειδος ειναι το Mob που εχεις target.σε βοηθαει να εχεις παντα το bonus στο damage εαν εχεις το Improved tracking talent. 6.Watcher ή need to know ή tellmewhen. Αυτα ειναι rotation helpers. Με λιγα λογια σε βοηθανε (και σου προτεινουν) να χρησημοποιεις πιο παραγωγηκα τα abilities του χαρακτηρα σου. αυτα. Good luck have fun.
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | σας ευχαριστω πολυ και τους 2 |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | τωρα εχω αλλο προβλημα εχω τον Curse Client για τα addons και ενω τις κατεβασα και εγκατασταθηκαν δεν μου εμφανιζονται στο wow..πως μπορω να το λυσω? |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Δεν σου εμφάνιζονται στην Addon list στο character screen?
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | γενικα οταν ειμαι μεσα στο wow δεν μου εμφανιζονται καθολου πουθενα.ενω στον curse μου δειχνει οτι εχουν κατεβει κανονικα και ειναι installed.. |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Έκανες restart το wow απ'την στιγμή που τα εγκατέστησες? Επίσης έλεγξε από τα options του curse client το path της εγκατάστασης του wow και των addons μήπως υπάρχει κάποιο λάθος εκεί. Κάποια γκάφα θα έχεις κάνει, ψαχ'το λίγο.
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | οκ τελικα κατι ειχε γινει με το Path τωρα ολα οκ |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | χαχα μου θυμήζεις εμένα οτάν άρχισα τον hunter xD είχα τα ίδια ακριβώς προβλήματα και έκανα battle cry εδώ xD anyway ας μπω στο θέμα για τα add-on βάλε ότι σου είπε ο lamma για το dps θυμήσου volley μετα καπάκι multy shot μετα παλι volley αυτο ειναι το rotation για dps στα instace επίσης σου προτείνω Marksmanship για το leveling, oxi oτι το beastmastery είναι κακό, σου λέω την γνώμη μου πιστεύω το MM θα σου ανεβάσει δραματικά το dps ειδικά στα instaces
__________________ ![]() ![]() Ashbringer 85 Human WarriorKazzak EU Souleater 82 Gnome Warlock Kazzak EU Ickaz 85 Night Elf Hunter Kazzak EU[ Laela 80 Draenai Death Knight Kazzak EU Elementalist 49 Draenai Shaman Kazzak EU Tehzer 69 Human Paladin Kazzak EU Τελευταία επεξεργασία από PwNeR : 31-08-10 στις 15:47 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |