| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | παιδια εχω τρελαθει, το ενα προβλημα μετα το αλλο...παω να μπω wow και με το που μπαινω μου πεταει ενα "critical error" και λεει κατι για "enough space" κατι τετοια. ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?? :S
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Πιστεύω πως απλά έχεις πολύ μικρή μνήμη Ram γι' αυτό...
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | πιστεύω πως ο σκληρός σου δίσκος είναι υπερπλήρης, διέγραψε καμιά σαβούρα! |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-08-2010
| Να μας πεις ακριβως το μηνυμα, για να παρεις καποια βοηθεια. |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | this application has encountered a critical error: ο διαθεσιμος αποθηκευτηκος χωρος δεν επαρκει για να εκτελεστει αυτη η εντολη program C:\users\public\games\worldofwarcraft\wow.exe object .E requested 448512 bytes of memory 2gb εχω ram, δεν ποσταρα νωριτερα γιατι ειχε φτιαξει, λοιπον, πηγα σημερα σε raid και crashare το pc 10 φορες. η κολλαγε, η εκλεινε απο μονο του και επρεπε να περιμενω 2 λεπτα για να παρει μπρος....δεν ξερω τι φταιει...τωρα το βγαζει παλι αυτο και δεν μπαινει. help με αλλους char μπαινει κανονικα. μονο με main τα κανει αυτα :(
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. Τελευταία επεξεργασία από Shorena : 31-08-10 στις 00:16 |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Κάνε delete τo cache folder και δες αν έφτιαξε, αν δεν δουλέψει σβήσε και τα wtf / interface folders. Σιγουρέψου ότι έχεις αρκετό χώρο στον σκληρό που έχεις το pagefile επίσης. Αν δεν ξέρεις πως να ελέγξεις το pagefile... google ^^.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | μου λεει ενας φιλος μπορει να φταινε τα πολλα macro κ ετσι....λοιπον μερικες φορες μετα απο crash σβηνονταν τα τελευταια macros/keybinds
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | νταξει ο char μπηκε, αλλα το pc crasharei ακομα. ρε ragnadriel διεγραψα το cache κ σβηστηκανε και τα keybinds, πρεπει δλδ να σβησω και τα addons? :S ... - ανοιγω ας πουμε youtube και wow και crasharei σε 10 λεπτα:S εχω raid παλι σημερα, θα με *** παλι το pc....
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | To παθενα κ εγω φιλε αυτο.. Ακριβως το ιδιο... Κ εκανα Φορματ. Δεν θελω να Σε πληγωσω.. Αλλα Μπορει να εχεις Κολησει κατι και να στο Crasharei ... :S |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | ιο και ετσι? ...προχθες το scannara κ ετσι, κατεβασα avg antivirus, comodo firewall, ρε συ πριν λιγο καιρο δεν τα εκανε αυτα, εσενα εφτιαξε μετα το φορματ??....εγω δν εχω βασικα ιδεα απο pc και δεν ξερω ουτε τι ακριβως ειναι το φορματ ουτε πως γινεται.
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |