| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Νέο μέλος | Εφτιαξε ναι.. Και δεν εχω πλεον το AVG χρησιμοποιω το ΑVAST.. Πολυ καλο.. και ευκολο να το βρεις... Τι να σου πω ?? Εγω εκανα Φορματ.. Και ενταξει δεν ειναι κατι δυσκολο. Το πας σ ενα μαγαζι και στο κανουν.. Αυτα. |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! |
| | |
| | #13 |
| Νέο μέλος | Χμ.. Ηταν Σε αλλη Προταση.. Και ελειπε κ ενα (Ενταξει και αμα δεν ξερεις να το κανεις Στη Τελικη δεν ειναι κατι δυσκολο)... Bιασύνη...:( |
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | Όποιος είναι να πάει το PC σε μαγαζί για format, το κάνω εγώ με 20 ευρό και έναν φραπέ! Υ.Γ. 90% των "καταστημάτων πληροφορικής" πετσοκόβουν τον απλό χρήστη για τις πιο απλές εργασίες. Πρόσφατα από το laptop της αδερφής μου (σχεδόν ένα χρόνο το έχει), έφυγε ένα πλήκτρο. Το είχε πάει στο Πλαίσιο και ο υπάλληλος της είπε ότι χρειάζεται αλλαγή πληκτρολογίου!!!! Όταν μου το έφερε σπίτι και μου το είπε έλιωσα στο γέλιο. Φυσικά το πλήκτρο το είχα ξαναβάλει στην θέση του σε 5 λεπτά, και η αδερφή μου τα είχε πάρει στο κρανίο με τον τύπο Τελευταία επεξεργασία από tulcas : 01-09-10 στις 11:17 Αιτία: Typos |
| | |
| | #15 |
| Συντονιστής | Εντάξει, δεν είναι και όλοι υποχρεωμένοι να έχουν τις τεχνικές γνώσεις για τα πάντα
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #16 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
ο tulcas και ο rag έχουν δίκιο, δεν λέμε να τα ξες και όλα από pc αλλά όσα είναι εύκολα και μπορείς να εξοικονομήσεις χρήμα γιατί να μη τα μάθεις? (δεν απευθύνομαι σε εσένα, γενικά μιλάω) | |
| | |
| | #17 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει. Κατηγορώ τους κλέφτες , που για μια τετριμένη/τυποποιημένη διαδικασία χρεώνουν 50ευρα για πλάκα. | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |