| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα, μπηκα τωρα το πρωι στο acc μου και ελειπαν σχεδον ολα...ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο. ανοιξα ticket και μιλησα με τον gm και ηταν σχεδον σιγουρος οτι εχω keyloger...μου ειπε να scan το pc, λοιπον το scannara με ενα "eset smart security" που εχω, και δεν βρηκε τιποτα...ποτε δεν εχω ασχοληθει με antivirus κ ετσι, το θεωρουσα περιττο...και να τωρα. λοιπον αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενα free antivirus, η στο τελος αν πρεπει να αγορασω κανενα. ty
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | το avg free antivirus είναι από τα καλύτερά... εγώ αυτό χρησιμοποιώ. |
| | |
| | #3 | |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-12-2009 Περιοχή: Εδώ,εκεί παραπέρα :P
| Παράθεση:
ΠΡΕΠΕΙ να έχεις εγκετεστημένο anti-virus ![]() Εγω θα σου πρότεινα να βάλεις avast! - Download Free Antivirus Software or Internet Security ή AVG Free - Most popular Free Antivirus Software όπως είπε ο προλαλήσαντας
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley | |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | ty για τις απαντησεις παιδες!! λοιπον κατεβασα τωρα ενα scanner απο World of Warcraft (en) Forums -> [Guide] How to CLEAN your PC from Keyloggers, (το link μου το προτεινε η blizzard με email), και βρηκε το scanner οτι...γινεται της..π****
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
| To AVG έχω κι εγώ και έχει αποδειχτεί πολύ καλό. Θα σου πρότεινα να βάλεις και το firewall Comodo που είναι κι αυτό κορυφαίο.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | παιδια με το avg δεν μπορω να δω ποση ωρα θελει το scan, ετσι?
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | ακυρο τα βρηκα lol
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Κατέβασε και το sandboxy...Απο εκεί μπορείς να τρέχεις οποιοδήποτε πρόγραμμα θες μέσω του sandbox και έτσι θα έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Π.χ. κάποιο crack για παιχνίδι ή πρόγραμμα, κάποιο μη αξιόπιστο πρόγραμμα ή ακόμα και τον browser που χρησιμοποιείς. |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | παιδες, βρηκε το avg τωρα κατι που τα αλλα δεν βρηκανε...."infection: trojan horse generic2_c.abdu"
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | εγώ έχω eset smart security και έχει να μου χαλάσει εδώ και 5 χρόνια γι'αυτό προτείνω να κρατήσεις eset smart security !! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |