| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | παιδια μολις τελειωσε η αδερφη μου τις πανελληνιες αλλα δεν εβγαλε τον καταλληλο βαθμο για την σχολη της και σκεφτεται να παει σε ιεκ!! θελει να παει σε ιεκ για επαγγελματα υγεια!! εχω ψαξει στο ιντερνετ αλλα ολοι λενε το μακρυ και το κοντο τους!!! εχει καταληξει στο ιεκ σβιε ή ακμη και καποια αλλα δεν ηερει ποιο ααπο αυτα ειναι αναγνωρισμενα και τι εννοουμε με τον ορο αυτο!!! εαν μπορει καποιος να βοηθησει σας παρακαλω.... |
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας
| Η γνώμη μου είναι να ξαναδώσει αν πρόκειται να κάτσει να διαβάσει καλύτερα. Δυστυχώς, όσο καλά και να είναι τα ΙΕΚ, το χαρτί που σου δίνουν, καμία αξία δεν έχει στην αγορά. Ένα σκατόχαρτο απο οποιοδήποτε ΤΕΙ/ΑΕΙ είναι 10 φορές ανώτερο. Και σου μιλάω εκ πείρας, καθώς είμαι απόφοιτος 2 ειδικοτήτων απο ΙΕΚ. Δεν λέω οτι δεν βρίσκεις δουλειά, αλλά ποτέ δεν θα πάρεις παχουλό μισθό.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | @Kiwer Ενώ εμείς των ΑΕΙ έχουμε χεστεί στο χρήμα Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα επόμενα 3-5 χρόνια θα είναι πολύ ζόρικα για την αγορά εργασίας , ανεξαρτήτως ειδικότητας. |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Nαι, και βρίσκουμε και δουλειά εύκολα και γρήγορα. Ξέρεις, στις συνεντεύξεις μας πάνε απ'την πίσω πόρτα για να μην μπαίνουμε και στην ουρά με τους υπόλοιπους..
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |