| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-08-2010
| Με συγχωρείτε για την ενόχληση. Αν θέλετε μπείτε στο SPORT TALK να το παρακολουθείτε που κ που για να στηρίζετε την προσπάθειά μου. Κι αν θέλετε κάντε εγγραφή εκεί που λέει αναγνώστες. Απλά είμαι φοιτητής στο Πάντειο στη δημοσιογραφία και πιστεύω πως κάτι τέτοιο μου κάνει καλό. Το θέμα όμως είναι να το διαβάζουν κάποιοι για να διορθώνομαι μέσω από παρατηρήσεις και σχόλια. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!Ελπίζω να σας δω στο μπλογκ . |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Ποια ενόχληση;Τέτοιες προσπάθειες είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσες.Θα τσεκάρω και θα σου πω γνώμη,μιας και παρακολουθώ αθλητικά. Καλή επιτυχία και στις σπουδές σου!εγώ τώρα αναμένω βάσεις..
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-08-2010
| ευχαριστω πολύ ελπίζω να μπηκες στη σχολη που ηθελεσ τελικα!! |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | αθλητικα blog ειναι παντα ευπροσδεκτα (εφοσον υποστηριζουν ΠΑΟ και οχι ΟΣΦΠ) ![]() Αμάν πια με την διπολικότητα σε αυτήν την χώρα, εγώ λέω να υποστηρίξουμε Αστέρα Τρίπολης! - Ragna
__________________ (\__/) (='.'=) " Ἢ τὰν ἢ arctan " (")_(") ![]() A recent example of our potential - killed Sinestra 25man heroic after 16 wipes in total (first time we ever engaged her was at 15:55 o'clock, 2:42 hours later she was dead). - Group Therapy @ Ravencrest EU - Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 30-08-10 στις 14:17 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |