| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | καλησπερα παιδες. ενω ημουν κανονικα στο game κολησε ξαφνικα και δεν κουνιοταν καθολου..επειδη δεν ξεκολαγα με τιποτα εκανα restart στο pc και οταν προσπαθησα να ξαναμπω δεν μου δεχοταν το password με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω τωρα...φιατι γινεται αυτο και υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?( επισης προσπαθησα να μπω στην σελιδα του Battle net για να παω στο account Μου μπας και εχει καποιο προβλημα και ουτε ετσι δεχοταν τον pass mou...) |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Δεν νομιζω να ειναι hack... δοκιμασε να κανεις repair απο τον φακελο του wow!!! |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | και τωρα ερχετε η νουμποερωτηση ![]() πως ακριβως γινετε το repair? |
| | |
| | #4 |
| Λοιπον πας εκει που εχεις αποθηκευσει τον φακελο του game, τον ανοιγεις και καπου εχει ενα εικονιδιο με ενα σφυρακι και κατι αλλο... και γραφει repair! |
| | |
| | #5 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
πάνε εδώ https://eu.battle.net/account/suppor...ord-reset.html βάλε τα στοιχεία σου και άλλαξε το password | |
| | |
| | #6 |
| Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!! |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | μολις μπηα στα Mail μου επιτηδες και ειχα 2 email apo την Μπλιζαρντ...το ενα ελεγε οτι αλλαξε ο κωδικος μου και το αλλο οτι μου κλεινουν το account επειδη εκανα kati advertise και σπαμαρα στο chat...:S ελεος τωρα τι μπορω να κανω? :S |
| | |
| | #8 |
| Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! και ελπιζω να μιν ανοιξες τα λινκ που σου εδινε το μαιλ... γιατι αν ειναι fake soz αλλα HACK Τελευταία επεξεργασία από Septon : 23-08-10 στις 22:34 |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | και ομως ειναι της Blizzard τα email..τελος παντων τους εστειλα mail και τους εξηγω τι εγινε..ελπιζω να μου το ξανα ενεργοποιησουν.. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | αμα μου το κλεισουν πρεπει να ξαανακανω account και Να ξαναπαρω το game για να κανω authedication? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |