| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | ξερει κανεις? |
| | |
| | #12 |
| Συντονιστής | Αν δεν δεχτούν να σου ξεκλειδώσουν το account τότε ναι, πρέπει να κάνεις καινούργιο. Περίμενε απαντησή τους προς το παρόν και ψάξε να δεις πως σου κλέψαν το account.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | αυτο κανω...θα χρειαστει να παρω τα παιχνιδια 2ερη φορα? |
| | |
| | #14 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
"Αν δεν ξέρεις να βοηθήσεις κάποιον , μην λες ότι σου κατέβει" Ο άνθρωπος δεν μπορούσε καν να μπει στο accouont του στο battlenet! Τι σχέση έχει αυτό με το repair του wow; Είναι κλασσική περίπτωση hack φίλε μου δυστυχώς. Ίσως αν είχες αλλάξει το password έγκαιρα, από την ώρα δηλαδή που είδες ότι δεν μπαίνεις battle.net να το είχες γλυτώσει το account. Αν τώρα σε έχουν κάνει ban δεν ξέρω δεν ξέρω αν μπορείς να το πάρεις πίσω. | |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | Μαλιστα...δηλαδη το κλαιμε το account |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας | Θα χρειαστεί να τα αγοράσεις ξανά.
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | μαλιστα.καλη συνεχεια τοτε σε ολους |
| | |
| | #18 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Mην το βαζεις κατω, εν αναγκη παρτους τηλεφωνο... και αφου δεν εκανες τιποτα απο οτι σου καταλογιζει η εταιρεια δεν εχεις φοβο!!!Μπορει να αρθει το ban...δεν ειμαι 100% σιγουρος... αλλα να προσπαθησεις! Υστερογραφο:ΟΚ Tulcas μια μ@λ@κια ειπα, αφησε την να πεσει κατω... γιατι βαρας?? |
| | |
| | #19 |
| Ήρωας | πηρα απαντηση απο την Blizzard,το ειδαν και αυτοι οτι με χακαρανε και τωρα μου δωσαν εναν κωδικο για να μπορεσω να μπορεσω να μπω στο account μου ωστε να βαλω καινουργιο pass ..τωρα λογικα το ban αρθηκε και αφου αλλαξω pass θα μπορω να ξαναμπω |
| | |
| | #20 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Αντε καλα loot!!! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |