| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Με χαρα σας ανακοινονω πως μετα απο ιδεα του PwNeR σκεφτηκαμε να διοργανωσουμε μια συγκεντρωση για ελληνες WowISTES !!Σκεφτηκαμε πως το πιθανοτερο να γινει φυσικα σε ενα κεντρικο σημειο (γλυφαδα 90 %,και βλεπουμε) αλλα με την προυποθεση οτι 8α μαζευτουν αρκετοι .. Οτι ιδεα εχετε για μαγαζι ή μερος μπορειτε να μου πειτε και αν επισης καποιος θα ερθει απο αυριο αν κανονιστει κιολας θα ξερουμε μερος και ωρα αλλα το θεμα ειναι να μαζευτουμε ,,να γινει σκοπιμα η διαδικασια ![]() Υ.Γ: ο PwNeR φοβοταν το κραξιμο των Ragnadriel και Jupe και γι'αυτο και με προτοβουλια δικια μου πια εκανα το θεμα!!! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Καλη φαση... αν γινει μετα τις 15 Σεπτεμβριου ειμαι μεσα.... εχω εξεταστικη στην Καστορια !@#$!!!!! Με την προυποθεση οτι δεν θα ειμαστε τρεις και ο κουκος ( βλεπε balance Dudu |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | αμα ειναι μετα τις 15 να κανονισουμε ενα σαββατο επειδη εχουμε και σχολειο.... |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Xμχμ! Αμαν πια με την Γλυφάδα πάντως Και μην φοβάστε, δεν κράζουμε υγιείς πρωτοβουλίες. Ανάλογα το πρόγραμμα θα δω και εγώ τι μπορώ να κάνω!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Πσιδια δεν ξερω σας ειπα πειτε μου ποτε μπορειτε και θα κανονισω κατι που 8α βολευει τους περισσοτερους |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Γιατι που μενεις ? |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | προφανεστατο δεν ειναι οτι μενει κεντρο τεσπα κοβουμε τωρα το σπαμ και μαζεβουμε ονοματα!!! τασο no other comments στα ποστ... |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | ωραια ιδεα το Meeting! αν μπορουμε κι εμεις θα παρεβρεθουμε με το guild! οσο για την τοποθεσια συμφωνω κεντρο - μοναστηρακι / θησειο ειναι καλυτερο και για όσους δεν εχουν μεταφορικα μεσα... βολευει το μετρο / ησαπ.. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | I cant.... Εγώ μένω στην Κρήτη... ![]() |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |