| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Ανοιξα αυτο το αρθρο για να λεμε τα ανεκδοτα μας Λοιπον αρχιζω: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΥΦΑ Ηταν ενας Ποντιος ενας Ιταλος και ενας Γερμανος,διαβασαν στην εφημεριδα οτι ο βασιλιας ψαχνει γαμπρο για την κορη του.Μαζευτηκαν στο παλατι και ο βασιλιας τους ειπε οτι θα σας την δοσω αρκει να περασετε μια δοκιμασια.Θα πεταξω αυτο το ρολόι απο τις σκαλες και οποιος το πιασει πρωτος θα παρει την κορη μου.το πεταει ο βασιλιας λοιπον τρεχει ο Ιταλος αλλα τιποτα δεν το επιασε.Το ιδιο εγινε και με τον Γερμανο,παει και ο Ποντιος το πεταει και ερχετε πανω στον βασιλια τον ρωταει ο βασιλιας πως το επιασες και του λεει ο ποντιος ηταν ευκολο απλα γυρισα το χρονο 5 λεπτα πισω. Ηταν ο μικρος Τοτος μια μερα με την αδερφη του στο δωματιο και σηζητουσαν.λεει ο τοτος στην αδερφη του οτι ο μπαμπας εχει να παει καιρο στα Jumpo ναι λεει η αδερφη του.Κατεβαινει ο τοτοσ και ρωταει τον πατερα του :Μπαμπα θα μας πας στα Jumpo?? απανταει ο πατερας:Οχι πριν απο 2 μηνες σε πηγα φυγε απο εδω.ανεβαινει ο Τοτος στο δωματιο και λεει στην αδερφη του τι εγινε τοτε αποφασιζει η αδερφη του να κατεβει αυτη κατω.Κατεβαινει λοιπον και ρωτα τον πατερα της :Μπαμπα θα μας πας στα Jumpo??Φυσικα λεει ο πατερας της και πηγαινουν.Εκει που ηταν λεει ο Τοτος μπαμπα να παρω αυτο εκεινο το αλλο κλπ οχι λεει ο πατερας του.Ρωταει η αδερφη του μπαμπα να παρω την Barbie και ολες τις φιλες της,φυσικα απανταει ο πατερας της.γεμιζει ενα καλαθι η αδερφη του και πανε στο ταμειο χωρις ο τοτος να παρει τιποτα.Κοιταει η αδερφη του τον Τοτο και λεει :Χαχαχαχα ο μπαμπας μου πειρε πολλα παιχνιδια εσενα τιποτα.Και της λεει ο τοτος:Εγω ομως δεν εχω καρκινο. Και ενα τελευταιο(βαρεθηκα να γραφω)που δεν γραφετε απλα ακουστε τον Σερβετα να το λεει Απολαυστε τον YouTube - radio arvila anekdoto serveta - karate papagalos 20-01-10 |
| | |
| | #2 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain | |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | **COLD** Ήτανε δυο μύγες πάνω σε μια κουράδα και ξαφνικά η μία κλάνει.Της λέει η άλλη: "Σκάσε ρε μαλάκα,τρώμε"!
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Μπαίνει ο κιμάς βαρύς μάγκας καραμπουζουκλής σε ένα μπαρ. Ποιο πίσω ακολουθούν τα μακαρόνια . Και τέλος τέρμα πίσω έρχεται η μπεσαμέλ μέσα στην τρέλα. Γυρνάει ο κιμάς και λέει στον μπάρμαν. -Κερνάω όλο το μαγαζί σφηνάκια. Και του απαντάει ο μπάρμαν -Ρε παστίτσιο πάλι κομμάτια ήρθες ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Ναι Yiatsek αυτο το ανεκδοτο τα σπαει.Ποοο δεν εχω εμπνευση αλλη σημερα |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Τί διαφορά έχουν ένα πορτοκάλι με ένα λεμόνι; Και τα δύο είναι κίτρινα εκτός απ'το πορτοκάλι..
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | ποια η διαφορα του παγονιου με του πεπονιου??Το πεπονι παγωνει ενω το παγονι δεν πεπονι. Ηταν ενας δυστυχησμενος ανθρωπος μολις ειχε χασει τη σδουλεια του 2εκατομυρια στο χρηματηστιριο και πηγαινε προς το σπιτι του.Ελεγε θα παω στην γυναικα μου να με παριγορησει.Φτανει σπιτι και βλεπει την γυναικα του στο κρεββατι με εναν αλλο ανδρα, φευγει απο το σπιτι του και παει να αυτοκτονηση.Εκει που ηταν σε ενα γκρεμο ετοιμος να πεσει ξαφνικα νιωθει ενα χερι να τον πιανει απο στον ομο.ποιος εισαι εσυ τον ρωταει ο Αι-Βασιλης παιδι μου λεει.Γιατι θες να αυτοκτονησεις γιατι του λεει εχασα 2 εκατμ το σπιτι μου και η γυναικα μου με απαταει.μην στεναχωριεσαι του λεει εχεις τρεις ευχες να κανεις και θα στις πραγματοποιησω.Θελω λεει τα 2εκατμ μου πισω,κανει ενα μαγικο τσουφ.... ΤΡα δυο εκατμ ειναι στην τραπεζα.Τωρα λεει θελω την δουλεια μου πισω,κανει ενα μαγικο απο αυριο λεει θα πας κανονικα στην δουλεια σου.Εχεις αλλη μια ευχη τι θες?Θελω λεει οταν γυρισω σπιτι να με αγαπαει η γυναικα μου.Κανει ενα μαγικο και λεει οταν πας σπιτι σου θα εισαι αγγαλια με την γυναικα σου.Να σου ζητησω και εγω κατι λεει ο Αι-Βασιλης?Μα φυσηκα τι θες?Εεε λεει τοσες ευχες σου εκανα να μην μου κανεις και εσυ μια?Ναι λεει οτι θεσ.Θελωνα σε @@@.Μα ναι λεει γιατι ειμαι υποχρεωμενος.Εκει που τον απαυτονε ρωται ο Αι-βασιλης να σε ρωτησω κατι ποσο χρονον εισαι?40 απανταει αυτος.Και πιστευεις ακομα στον Αι-βασιλη. |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | λιγο ηληθιο.. ηταν 2 μπαλονια και λενε: 1ο: ρε 2o:τι; 1o:καχτοςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςς.... |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | πως καταλαβαινεις οτι εχεις καει εντελως απο το wow.............? ......οταν ο φουρνος μικροκυματων σου κανει ding και εσυ λες gratz
__________________ Μissery 80 Undead Warlock Affli/Destro (Main) Ypo 80 NE Rogue Muti/Shadow Orotsimaru 80 NE hunter BM/MM(Bloodfeather eu pvp) Roubini 80 DR Paladin Prot/Retri Anaxounamon 72 NE hunter MM/BM Mounnara 42 DR Priest Dis/Shadow Necross 19 Undead rogue twink (magtheridon pvp) Polemos 19 Belf Mage twink (Magtheridon pvp) |
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | πως καταλαβαινεις οτι εχεις καει εντελως απο το wow 2............? .........oταν ο μονος λογος που πας εκκλησια ειναι για stamina buff..!!!
__________________ Μissery 80 Undead Warlock Affli/Destro (Main) Ypo 80 NE Rogue Muti/Shadow Orotsimaru 80 NE hunter BM/MM(Bloodfeather eu pvp) Roubini 80 DR Paladin Prot/Retri Anaxounamon 72 NE hunter MM/BM Mounnara 42 DR Priest Dis/Shadow Necross 19 Undead rogue twink (magtheridon pvp) Polemos 19 Belf Mage twink (Magtheridon pvp) |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |