| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #41 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Κι ένα ακόμα που έμαθα επίσης στις διακοπές. Ήταν ένα γκρουπάκι που θα άνοιγε μια συναυλία και ενώ ήταν όλοι έτοιμοι, είχαν στήσει τα όργανά τους κ.λπ. συνειδητοποιούν ότι λείπει ο ντράμερ. «Τι θα κάνουμε τώρα; Δε γίνεται να παίξουμε χωρίς τον ντράμερ!» λέει ο μπασίστας κι αρχίζει να τον ψάχνει. Καταλήγει σε μια στάνη και βρίσκει τον ντράμερ να σφάζει μανιασμένος τα πρόβατα. -Τι κάνεις εκεί ρε; Σε λίγο βγαίνουμε! -Έρχομαι έρχομαι. Κάνω πρόβατα κομμάτια. ![]() | |
| | |
| | #42 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-12-2009 Περιοχή: Εδώ,εκεί παραπέρα :P
| ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ:COLD AREA Ήταν ο Κωστίκας και είχε ένα διπλό εισητήριο για μια συναυλία. Ε, και ποιόν θα πάρει μαζί του ο Κωστίκας; Τον Γιωρίκα.... Φτάνει η μέρα της συναυλίας.... μπαίνουν και οι δύο στο στάδιο.Το στάδιο άδειο.... - Καλά ρε Κωστίκα, ήρθαμε σωστά; λέει ο Γιωρίκας. - Ναι, σωστά ήρθαμε, λέει ο Κωστίκας. Ένας θόρυθος όμως τους αποσπά την προσοχή. Ένας τύπος λίγο πιο πέρα από την είσοδο έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα. Στα 50 μέτρα από εκεί ήταν ένας που έπαιζε ντραμς. Προχωράνε προχωράνε, στα 100 μ. βλέπουν έναν σε μια άκρη να παίζει μόνος του μπάσο. Τέρμα πίσω στο στάδιο ήταν πάλι ένας μόνος του που τραγουδούσε. Κοινό πουθενά. - Καλά ρε Κωστίκα ποιοί είναι αυτοί; - Αυτοί ειναι οι..... Skorpions! ΥΓ : Όταν το είπα αυτο σε έναν φίλο μου που παίζει WoW μου είπε :"Καλά ρε πότε έκανες respec σε frost και δεν σε κατάλαβα??
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley Τελευταία επεξεργασία από Greekbloodelf : 25-08-10 στις 22:17 |
| | |
| | #43 |
| Ήρωας | <Deathchill> Μια ξανθιά βλέπει μια άλλη ξανθιά να κάθεται πάνω σε μια βόμβα.Την πλησιάζει και τη ρωτάει:<<Μπορώ να κάτσω κι εγώ?>>.Η άλλη γυρίζει,την κοιτάει και της λέει:<< Όχι,είναι ατομική>>. <Deathchill> fades
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime |
| | |
| | #44 |
| Ήρωας | Ηταν ο Κωστικας και ο Γιωρηκας και επεζαν ταβλι.Ακουν σε μια φαση το ραδιοφωνο να λεει "Επεσε αεροπλανο σε νεκροταφιο,βρεθηκαν 3000 νεκροι και οι ερευνες συνεχιζονται" Ηταν ενας μπατσος και βρισκει εναν κρητικο και του λεει "Αυτο εδω που κρατας τι ειναι?" "Κουμπιουτερατσι" λεει ο μπατσος."Αυτο εδω ειναι σιγουρα κουμπιουτερακι" λεει ο policamanos."Αυτο εδω ναι ειναι κουμπιουτερακι"λεει ο κρητικος."Αυτο εδω ειναι κουμπιουτερακι γιατι εμενα μου φενετε για μαχαιρι "λεει παλι ο policemanos."εμεις εδω στην Κρητη ετσι λυνουμε τους λογαριασμους μας" |
| | |
| | #45 |
| Ήρωας | Δεν είναι 100% ανέκδοτο αλλά το θυμήθηκα,το έψαξα στο youtube και έβαλα τα κλάματα από τα γέλια.Δικό σας!
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime |
| | |
| | #46 |
| Ήρωας | ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φοβερός ο Σερβετάς!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #47 |
| Ήρωας | Ήταν ένας καπετάνιος σε ένα πλοίο. Απ' όλους τους μούτσους που είχε ο ένας ήταν πολύ, πάρα πολύ κοντός, μόλις 40 εκατοστά ύψος, και όλοι τον δούλευαν. Οπότε δεν άντεξε άλλο και πήγε στον καπετάνιο να παραπονεθεί για τη συμπεριφορά των άλλων. "Θα σε βοηθήσω" του λέει ο καπετάνιος. "Πάρε αυτό το λύχνάρι, είναι μαγικό έχει ενα τζίνι και θα σου εκπληρώσει μία και μόνο ευχή. Απλά να προσέχεις γιατί δεν ακούει καλά." Τρελαίνεται λοιπόν απ' τη χαρά του ο μούτσος, τρίβει το λυχνάρι και εμφανίζεται το τζίνι. Σκέφτεται όμως αυτός οτί αφού μπορεί να έχει Ο,ΤΙ θέλει γιατί να ζητησει να γίνει ψηλότερος ενώ θα μπορούσε να έχει αμύθητα πλούτη? Λέει λοιπόν στο τζίνι οτί θέλει 1 εκατομμύριο λίρες. Το τζίνι όμως, δεν άκουσε καλά και του έδωσε ένα εκατομμύριο μπύρες. Τρελαμμένος πάει στον καπετάνιο και του λέει "ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΣ! Ζήτησα 1 εκατομμύριο λίρες και πήρα 1 εκατομμύριο μπύρες!" Και απαντάει ο καπετάνιος θλιμμένος: "γιατί νομίζεις οτί εγώ ζήτησα 40 εκατοστά μούτσο?"
__________________ |
| | |
| | #48 |
| Ήρωας | ηταν το ζευγαρι και καθονταν στον καναπε βλεποντας τηλεοραση και ξαφνικα λεει ο αντρας:"παω στοιχημα οτι δεν μπορεις να μου πεις κατι που θα με κανει συγχρονως και ευτυτιχισμενο και δυστηχισμενο" και απανταει η γυναικα :"την εχεις μεγαλυτερη απο τον υδραυλικο"
__________________ www.LFGcomic.com eveyone will love it..........! Gespenst-Burning Legion-85 lvl F Druid Gespenst-Chromaggus-85 lvl Hunter Shatten-Chromaggus- 80 lvl Deathknight(DELETED) Skyloc-Chromaggus-85 lvl Deathknight |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |