| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 20-08-2010
| Υστερα απο 3 χρονια L2 3 μηνες ΑοC!! 1 xrono WAR!!! ειπα να αρχισω το WoW γιατι δεν πιστευω να ειναι τυχαια το μονο αθανατο mmorpg!στο ψητο τωρα,ειμαι τελειως ασχετος απο WoW βασικα,επαιξα το 10days trial και τρελα8ηκα!θελω την βοηθεια σας σε 2 θεματα,1ον σκεφτομαι να κανω Μage Gnome μου αρεσε πολυ (επεξα σχεδον ολα τα class ως τα 14-18lvl,ειναι καλη επιλογη?θα μου προτεινατε κατι καλυτερο?βασικα δεν μπορω τα class με τα απειρα κουμπακια btw ! 2oν σε server pvp θα παω εννοιητε λεω για τον outland η ragnaros ειδα πολυ popylation εκει,η μηπως παλι εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε?Σας ευχαριστω πολυ |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Aν δεν σ'αρέσουν τα class με τα άπειρα κουμπάκια μην πάρεις druid (feral) shaman (enhancement). Με την καμία αυτά τα specs. Όλα τα classes έχουν πολλά "κουμπάκια" αλλά πολλά είναι περιστασιακά. Ο gnome mage είναι καλή επιλογή σαν mage, και ο mage σταθερά (συνήθως) καλό dps class. Το παιχνίδι γενικά είναι εύκολο να το μάθεις, θέλει κόπο για να γίνεις καλός όμως. Αν δεν έχεις ήδη κάνει upgrade το trial (να βάλεις το full game δηλαδή) δες μήπως κάποιος εδώ στο φόρουμ θέλει να σε κάνει recruit, και να μπορείτε και να παίξετε μαζί κιόλας να σε βοηθήσει λίγο στην αρχή.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 | |
| Παράθεση:
Σε ευχαριστω για της συμβουλες σου φιλε. στην συνεχεια του μηνυματος μου πιο πανω στης σκεψης μου μεσα επισεις ειναι και ο Rogue, δηλαδη ειμαι αναμεσα σε rogue και mage gnome (θα ηθελα να με προτεινετε και τι race αν ειναι δυνατον) και παλι ευχαριστω | |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Καλως ηρθες φιλε μου.Το race μην σε απασχολει θα απιλεξεις κατι που θα σου αρεσει και τι εννοω με το θα σου αρεσει να μην τον φτασεις 80 lvl και να λες μαλακια εκανα που εφτιαξα gnome,dwarf επρεπε να αρχισω.Εγω σου προτεινω να δεις κανα video youtube και μετα να αποφασισεις. |
| | |
| | #5 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ RECRUIT ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ε?? Ε?? Ε?? ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ RECRUIT ΛΕΜΕ. | ||
| | |
| | #6 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Welcome και απο μενα!!!! Με hunter ειχα ξεκινησει...ειναι μια πολυ καλη επιλόγη για αρχαριο,γιατι εχεις το pet και δεν θα τρελαθεις στους ταφους |
| | |
| | #7 |
| Παιδια,υπαρχουν μεγαλες διαφορες αναμεσα σε dranei και gnome μαγους?εννοω πιανου racial ειναι πιο καλα για ενα μαγο. |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Rogue ειναι καλος για αρχη! Easy to learn, hard to master. Και θα τον ευχαριστηθεις απειρα |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Koιτα εδω φιλε εδω για draenei World of Warcraft Europe -> Info -> Races και εδω για gnome World of Warcraft Europe -> Info -> Races |
| | |
| | #10 |
| ευχαριστω πολυ παιδια |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |