| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Kαλημέρα παιδιά.... Θέλω να φτιάξω ένα οσο το δυνατόν καλύτερο dps χαρακτήρα και είμαι ανάμεσα σε δυο κλάσεις..... Paladin και Warrior. Εσείς ποιά απο τις δυο κλάσεις θα διαλέγατε;; ![]() ![]() (να σας πώ αν σας βοηθάει αυτό ότι με ενδιαφέρουν Dungeon και γενικά pve)Θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Hmmm.. Αν και έχω 80 paladin σου συνιστώ να κάνεις warrior. Σε raids oi fury warrior συνήθως είναι σε πολύ καλές θέσεις. |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
| Πρoσωπικά δεν έχω εμπειρία από dps warrior,μόνο από Paladin. Ο Retribution Paladin πάντως θεωρείται από τα πιο εύκολα melee class όσο αφορά το rotation,αν και όλα είναι σχετικά. Πάντως ψάξτο περισσότερο ή περίμενε να σου πουν και άλλα 2-3 άτομα την άποψη τους. | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Παίζω με retribution paladin και βγάζει πολύ καλό dps με ένα απλό rotation.Πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος. Δεν έχω φτάσει warrior στα 80 για να σου πω και γι' αυτόν..
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | οι paladins είναι καλοί γιατί χωρίς εξαιρετικό gear βγάζουν καλό dps, οι warriors έχουν το top dps άμα έχουν και το top gear, χωρίς gear θα αναγκαστείς να βλέπεις το όνομά σου κάπου μετά τη 5άδα στα dmg meters |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Κοιτα οι warrior ειναι καλοι απο οτι φενεται στο cata δεν θα τους πειραξουν. Η μονη @@ με τους warrior ειναι το κωλοrage μονο αυτο θα στη σπασει μεχρι να βαλεις αυτο τα glyph Glyph of Heroic Strike - Spell - World of Warcraft δεν θα εχεις προβλημα.Το μονο μειον(για μενα)σε σχεση με τον pala ειναι οτι ο warrior δεν εχει healer specc αλλα no prob. Αμα αποφασισεις να φτιαξεις warrior στειλε μου ενα μυνημα. |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Εχω warrior μαμαω στο dps ακομα κ οταν ειχα 4.3 gs ημουν πρωτος στο dps αλλα αμα ειχα pala στο group μου ειναι και αυτος κοντα μου....θα σου συνιστουσα να κανεις pala din tauren ^_^ |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Aν εσύ μαμάς στο dps οι υπόλοιποι μάλλον καταστρέφουν το σύμπαν με κάθε cleave. Ξεκινάμε βάζωντας το σωστό metagem για το spec μας...
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Ναι το metagem σε πείραξε. Το agil+crit και το attpwr+haste(!!!) είναι γνωστά BiS gem για warrior.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #10 |
| Συντονιστής | Είπα, "Ξεκινάμε..." Ακόμα σου 'χει μείνει φούμα στα ρουθούνια μου φαίνεται.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |