| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς παίζει το WoW σε λειτουργικό MAC. Σήμερα, θα εγκαταστήσω τα Windows 7, με ΜAC και αυτή η λεπτομέρεια με καίει. Εάν λοιπόν κάποιος παίζει ήδη σε αυτό το λειτουργικό, θα μπορούσε να μου πει πιθανές ιδιαιτερότητες ή άλλα προβλήματα που μπορεί να συνάντησε στην πορεία; Ευχαριστώ. | ||
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | World of Warcraft functionality on Macs - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft Για κάποιο λόγο το "θα εγκαταστήσω windows 7, με MAC" με μπερδεύει. Θα έχεις και τα 7 και το leopard στο ίδιο pc?
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | ίσως, αλλά έκανα λάθος εκεί. Ήθελα να γράψω, θα αντικαταστήσω, όχι εγκαταστήσω. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Administrator
| Εγώ παίζω σε Mac.. Επείσης, έχεις την ικανότητα να έχεις 2 λειτουργικά σε ένα σύστημα χρησιμοποιώντας το BootCamp το οποίο αυτόματα δημιουργεί partition και τρέχει τον windows/linux/etc installer. Καμία ιδιεταιρότητα... ίσα ίσα σε mac έχεις και παραπάνω επιλογές (πχ. record video μέσα απο το παιχνίδι)...
__________________ Active Admin/Member/Co-Founder of WoW.Gr since 2003. Bigger - Stronger - Better. | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | +1 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως με το λειτουργικό ![]() Εγώ ίσα ίσα έπαιζα κανα 6μηνο με MAC και όταν πήρα pc γιατί ή κάρτα του MAC ήταν λίγο άθλια άρχισα να βλέπω κολλήματα με τα windows |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |