| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | παιδια σκεφτομαι να αλλέχω tailoring/enchanting!!! είναι 387/272 αντίστοιχα! σκέφτομαι να βάλω engineering διότι έως τώρα μου έχει χρησιμεύσει πολύ και ζητάω συνεχώς engineers! εσείς τι λέτε? χρειάζεται να αλλάξω κάποιο από τα 2 και να βάλω engineering?αξω τα professions μου! \ ευχαριστώ jkastan!! |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Κάνε ότι να'ναι. Πάντως για να το βάλεις ναι, πρέπει να σβήσεις ένα απ'τα δύο που έχεις.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | το ξέρω ότι χρειάζεται να σβήσω ένα από τα 2 |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Προσωπικά θα πέταγα το tailoring. Αλλά περι ορέξεως που λένε.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | μαλλον αυτο θα κανω! δεν χρησιμευει και πουθενα ρε γαμωτο! παω να το αλλαξω μου φαινεται! |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Εγω φιλε μου πεταξα το mining και εβαλα jc ξοδεψα γυρως στα 2,9κ gold για να το παω 1 σε 263.Ειναι easy. |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | θα μπορούσες πρώτα να farmάρεις τα mats και μετά να το πετάξεις, είναι easy αλλά άμα έχεις τα λεφτά np! |
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Βασικά για ποιό λόγο θες το engineering? pve pvp ή κάτι άλλο ? | |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | εγω παντος προτινω αν κανεις engineering να κανεις και ενα miner αλλιως θα φας πολλα λεφτα |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |