| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 14-01-2010
| Γεια σας παιδια.. Εχω αυτον τον mut rogue και το dps μου ειναι στον arthas τωρα μεταξυ 7κ και 8κ... Εχω ακουσει οτι στον lk μαυτο το gs βγαινουν 12κ και 14κ και τετοια.. το rotation που χρησιμοποιω ειναι: Garrote, HfB, SnD, Mut to 4CP, envenom, και παλι...Χρησιμοποιω τα Cold Blood και Vanish για dps pushing...Μαυτα δεν εχω αγγιξει ta 12k ακομα..To προβλημα δε, δεν ειναι μονο στον lk, αλλα και σε ολα τα raids αφου σ'ενα Pug VoA ας πουμε, φερνω γυρω στα 4.2κ λογω λιγοτερων buffs κι ας βγαινω πρωτος στο dps meter. Γενικα εχω ακουσει οτι πρεπει να βγαινει περισσοτερο dmg μαυτο το gear. Οποιος εμπειρος rogue να μου πει τι κανω λαθος plz πειτε οτιδηποτε. Σ.σ. Τα gems θα τα αλλαξω για το socket bonus επειδη τωρα εχω κανει κανα 2 λαθη στο socketing. Thanx!! |
| | |
| | #2 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
βασικά κρατάς κάθε λεπτό το hunger και παρακολουθείς το snd μέσω τελικής (envenom) και σπαμάρεις muti. Εγώ για ένα διάστημα είχα φάει σκάλωμα με το rupture και δεν ήθελα να μην το χρησιμοποιώ. Από ότι βλέπω δεν το έχουν στο ροτ αλλά καμιά φορά το πατάω. Βασικά αναφέρθηκες σε lich .. κοίτα το dps σ πριν τη φάση με τα spirits γιατί εκεί αν και είσαι focus στο boss οι υπόλοιποι casters πχ κάνουν αοε τα vile οπότε αναγαστικά πιστεύω ανεβαίνουν. Βέβαια εγώ απαντώ από την οπτική γωνία ενός αλτ.. άμα κάποιος νομίζει ότι είμαι λάθος κτλπ κρατήστε το σαν πισινή Βάσει gear μια χαρά φαίνεσαι .. έχω την εντύπωση πως θες 330 hit και 26 expertise Είπες για lich εγώ σε ρωτάω και για sarufang εκεί που είσαι κολλημένος στο boss πόσο βγάζεις ? Εγώ με αυτό το gear και σαν αλτ ξαναλέω έχω βγάλει 11-12κ εκεί ανάμεσα. The World of Warcraft Armory - Fonissa @ Lightning's Blade - Profile | |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | A) Το meta-gem σου είναι τραγικό. Relentless Earthsiege Diamond - Item - World of Warcraft εδώ και τώρα. Β) Θες κάποιες αλλαγές στο gear σου για να ρίξεις το expertise κάτω απ'το 26, και μετά να το ανεβάσεις με gems μέχρι το 26 (ή 212-214 rating). Γ) Το hit σου είναι εντάξει με τους πόντους στο precision... αλλά παραπάνω μέχρι το 315 δεν θα σε χάλαγε, για όταν δεν υπάρχει misery ή improved fairie fire.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
δοκίμασε να πας γι αυτό το ring Band of the Bone Colossus - Item - World of Warcraft, ευκαιρία να πετάξεις την pvp αηδία και να πάρεις hit | |
| | |
| | #5 |
| μαλιστα...οποτε για να καταλαβω το hit ουσιαστικα ειναι αυτο που μου κοβει τα 4κ dmg extra που θα εκανα?...επισης ο ενας λεει gemαρε για hit ο αλλος λεει αστα μην gemαρεις παρτα απο gear...κι εγω πιστευω καλυτερα να gemareis αλλα πραγματα παρα hit. ευχαριστω anyway |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | φιλαράκι απότι βλέπω από το meta, δεν τόχεις και καταλάβει και πολύ το class σου, και έχεις κάποια λάθη, ο ragna σ είπε να φτιάξεις κάποια πράγματα, αν τα κανεις αυτά θα ανεβείς, ειδικά το gem για το head... έχεις 50% crit unbuffed και δεν έχεις το 3% παραπάνω critical damage???Άσε που έχεις και pvp ring το οποιο δεν σ δίνει hit, που αν θα κανεις κάποιες αλλαγές στο gear θα είσαι gg.Λοιπόν θα ψάξω και θα σου βρω κάνα καλο guide,και από εκεί θα καταλάβεις αναλυτικά πολλά πράγματα.
__________________ Lok'Tar Ogar! Victory Or Death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die - For The Horde! http://www.twitvid.com/Q41DB Μάπα το καρπούζι ρε!!!Είναι Must!!Δείτε το! |
| | |
| | #8 |
| ευχαριστω..περιμενω το guide |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Μπορείς να πετάξεις επίσης το mining και να βάλεις engineering. Όσον αφορά το gemming βρήκα παλικάρι που βάζει 20 haste ή 20ap-10haste (862haste)και μερικά 40ap. Έχει 674 hit rating χωρίς να gemάρει hit(μόνο από το gear) και 28 expertise. Και αν δεν με πιστεύετε μπείτε εδώ (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση για αυτόν κτλπ.. απλά διάλεξα έναν τυχαίο από το σέρβερ μου ,, μερικοί paragon είχανε γυρίσει combat The World of Warcraft Armory - Norm @ Lightning's Blade - Profile |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |