| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Χαιρετώ όλους τους WoWατζηδες (!) . Εδώ και λίγο καιρό το PC άρχισε να ψιλό σέρνετε στο WoW.Έτσι λέω να κάνω μερικές αλλαγές. Τώρα έχω τα εξής κομμάτια : Cpu : Intel® Core™2 Quad Processor Q9550 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB) Ram : KINGSTON KVR800D2N5/1G 1GB PC6400 800MHZ VALUE RAM x2 = 2GB MB : GIGABYTE GA-P35-DS4 (Rev. 2.0) VGA : VGA Asus 8600GT 512MB Silent Magic PCI-X HDD : WESTERN DIGITAL 200GB 7200RPM SATA2 Αυτό που θα αλλάξει τις επόμενες μέρες είναι η VGA. Λέω για : GIGABYTE GEFORCE GTX465 GV-N465UD-1GI 1GB PCI-E RETAIL Τι άλλο προτείνετε να αλλάξω και γιατί? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | Εγώ δεν γνωρίζω και πάρα πολλά,αλλά μια χαρά μου φαίνεται για WoW το Pc έτσι ( αν κάνω λάθος διορθώστε με )..Ίσως είναι αλλο το πρόβλημα σου,δοκίμασε ένα reboot πρώτα..εγώ αυτο θα έκανα |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Άλλαξε την ram με στα 4gb ddr3. @Be4life: Υπάρχει και κόσμος που που και που το κλείνει το PC ούτως ή άλλως..
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Και γω πιστευω οτι χρειαζεσαι 4gb ddr3 πιο πολυ απ οτι καρτα γραφικων αλλα θα πρεπει να αλλαξεις και μαδερμπορντ και μαλλον θα σου βγει πιο ακριβο |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | δίκιο έχουν καλύτερά να αλλάξεις την μνήμη γιατί δεν φταίει η κάρτα γραφικών, έχω και γω την ίδια και πάει μια χαρά. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Αν έχεις 64-bit λειτουργικό βάλε 4GB μνήμη, αν όχι όσο και να βάλεις πάνω από 3GB δεν πρόκειται να τα δει. Μέχρι στιγμής το WoW είναι πολύ ελαφρύ παιχνίδι (δεν ξέρω τι θα γίνει με το expansion) οπότε λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με το τρέχον setup του υπολογιστή. Πάντως, να ξέρεις ότι είναι καλύτερο να έχεις τα games σε διαφορετικό δίσκο από ότι το λειτουργικό, αυτό είναι ένα γενικό συμπέρασμα και όχι μόνο για το WoW, δε μπορώ να στο αναλύσω εδώ και ούτε χρειάζεται. Επίσης αν δεν έχεις Win 7 64Bit θα στα πρότεινα, αυτά έβαλα πριν 2-3 εβδομάδες, χωρίς να αλλάξω τίποτα άλλο και το παιχνίδι τρέχει καλύτερα και ομαλότερα (βέβαια τώρα βλέπει και τα 4GB Ram που έχω αλλά υπάρχει διαφορά και στην ποιότητα των γραφικών όχι μόνο στην απόδοση). P.S. Αν έβγαλες συμπέρασμα από αυτά που έγραψα πες το και σε μένα ![]() P.S.2 Αν δεν έχεις πιει το δεύτερο πρωινό καφέ αυτά παθαίνεις.... |
| | |
| | #7 | |||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Παράθεση:
Δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος. | |||
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Παιζω WoW με: CPU: pentium4 3,2g H/T mobo:albatron 865 PE pro RAM: 2gb / 400 SVGA: albatron 1950 pro AGP ![]() Μιλαμε για ενα PC 6 ετων + με μερικα upgrades... Παιζω 10 man raids με 50fps+ (με σχετικα low ρυθμισεις) και 25 man με 35-45fps Ναι η γνωμη μου ειναι οτι περπει να αλλαξεις το PC σου... να μου το χαρισεις και πεταχτεις στο πλαισιο να παρεις ενα καινουριο
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #9 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | Με την αναλυση ειμαι οκ ... καπου στα 1200 επι 1000 τοσα... Εχω ριξει το Filtering στο επι 1, την ποιοτητα των shadows, το view distance και το enviroment detail. Επιδη μου αρεσει να χαζευω τον χαρακτηρα μου εχω το character detail sto high και το spell detail πανω απο το μετριο. Μια επιλογη (projected images ή κατι τετοιο) την ενεργοποιω μονο στα 10mans για να βλεπω καλυτερα τα AoEs που πρεπει να αποφυγω. Γενικα την παλευω ακομα αλλα με το νεο expansion πρεπει να ερθει αι το νεο PC...
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |