| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #61 |
| Συντονιστής | Δεν νομίζω ότι ο luna θα καθόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Πλάκα έχει πάντως, το επιτρέπω προς το παρόν.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #62 |
| Ήρωας | Μπορει ο καθε admin εδω περα να τσεκαρει ip's και τα σχετικα... Το γεγονος παντως οτι μπορει να με συγκρινει ο καθενας εστω και για πλακα με τον καθε βλακα που ισως μπαινει εδω για να κανει τον χαβαλε το με στεναχωρει αφανταστα και με κανει να νιωθω χασιμο χρονου οτι προσπαθω να κανω... Απλα και ομορφα
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #63 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Αμα συνεχισει θα σου προτεινα να αλλαξεις οτι θεωρεις καλυτερο αν και μια χαρα σε κοβω επισης δεν χρειαζεσαι πανω απο 2gb ram αμα τρεχεις σε x32 windows (εκτος αμα εχει (s)vista) θα σου προτεινα και εγω να βαλεις win7!!!
__________________ www.LFGcomic.com eveyone will love it..........! Gespenst-Burning Legion-85 lvl F Druid Gespenst-Chromaggus-85 lvl Hunter Shatten-Chromaggus- 80 lvl Deathknight(DELETED) Skyloc-Chromaggus-85 lvl Deathknight | |
| | |
| | #64 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| | #65 | |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-08-2010
| Παράθεση:
YouTube - Monty Python Twit Race Sketch | |
| | |
| | #66 |
| Ήρωας | χαχαχαχα οκ ότι πεις.. με την ευκαιρία να βάλω και εγώ 2 σκηνές από δαύτους. YouTube - The Knights Who say Nee! YouTube - Monty Python and the Holy Grail : 3 Questions |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |