| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Λοιπόν ,έδω και 2 μήνες εχώ λαβεί συμμετοχή στο WoW Cataclysm Beta μάλιστα με 2 accounts χωρίς καμία τύχη.Είχα μπει και σε εναν διαγωνισμό στο Wowhead επίσης με καμία τυχή.Τι αλλό να κανώ?Αν κάποιος έχει beta key που δεν το χρειάζεται παρακαλώ να μου κάνει ένα pm |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Δεν ξερω αν εισαι τρολ παντως οσοι ξερω που παιζουν εχουν μπει στην κληρωση για το μπιτα και κανεις δεν ειναι μεσα επειδη ειναι παρα πολλοι οι υποψηφιοι.Στο σταρκραφτ για παραδειγμα που ηταν πολλοι λιγοτεροι οσοι ξερω οτι ειχαν θεσει υποψηφιοτητα ειχαν επιλεχθει. |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Τι να κάνεις; ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι να σε επιλέξη η Blizzard ή μέχρι να κερδίσεις από κάποιο fun site! Νομίζω πως το forum μας θα μοιράσει και άλλα beta keys(διορθώστε με αν κάνω λάθος
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Λες να μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Μόνο υπομονή μπορώ. |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | εκτός αμα είσαι author ενός addon και το κάνεις update για τις αλλαγές του cataclysm
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Δεν είμαι. |
| | |
| | #7 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
Γιατι ετσι και αλλιως δεν επιτρεπονται αντονς στο μπιτα αρα για ποιον λογο να αναβαθμιστουν πριν το PTR? | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | τι να σου πω,σε blue post το διαβασα,λεπτομερειες δε γνωριζω γιατι δε με ενδιαφερουν
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |