| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Με αφορμη το thread για το dbw... Εχω 10 kills στην deathwhisperer και αλλα τοσα στον saurfang... Οχι απλα χανω τα rolls αλλα ουτε καν που εχω δει το trinket και καποιο απο τα bows... ![]() To χειροτερο απο ολα ειναι οτι οι φιλοι στο guild μου κανουν πλακα λεγοντας μου οτι με παιρνουν στα raids γιατι με εμενα εχουν καλυτερες πιθανοτητες να παρουν τα items που θελουν ![]() Αν αποψε που δεν μπορω να παω στο raid πεσει κανενα αποτα δυο... Θα βαλω τον υπολογιστη στο blender και θα φτιαξω ενα black cake να τρωω ολον τον χειμωνα...
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Που λες χτες γνωρισα ενα φιλο, το ονομα του ηταν RNG. Αφου περασαμε πανω απο 20 ωρες να συγκρινουμε τα e-peen μας στο τελος καταλαβαμε οτι ο πιο τυχερος ειναι και ο καλυτερος, και οτι τα ρασα δεν κανουν τον παππα Παντως, σχετικα με το θεμα μας 1. 5 χρονια παιζω Τζοκερ, και ακομα δε μου εχει κατσει.......... 2. Εγω ποτε θα γινω μανα??? 3. Λες στο 254ο Kill να παρω τις BiS cloth boots?
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Παιδιά, τα healing trinkets είναι ακόμα στο game? Που λες silvie και γω τον ξέρω τον RNG, μήνες τώρα μου λέει πάρε τα @@... Θα γίνεις μάνα αύριο-μεθαύριο, λίγη προσπάθεια ακόμα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | lamma man parata to hunter kai ntyse to rogue re na pame kamia arena me to lock na speiroume |
| | |
| | #5 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
μηπως θες να σου φερω μερικα απο τα κατεστραμενα keyboards που εχω απο τον καιρο που εκανα ΠβΠ..? εχω καμποσα ακομα... ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ! Μονο αν η Blizz δεν φερει πισω το world PvP...
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. | |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | χαχαχαχα ασε θυμαμαι...οπως και να το κανουμε ομως σαν το pvp δεν υπαρχει..πρεπει να κανεις μια προσπαθεια ελα θα σε προπονησω χεχεχε... |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | lol....μερικες φορες το forum αποκτα πολυ cult χαρακτήρα... πάντως μπορώ να πώ οτι κ εγώ είμαι εξίσου γκαντέμης. μήνες προσπαθούσα να πιάσω το quel delar με τον dk μου και επειδή αγανάκτησα κατέληξα να αγοράζω το quest για το σπαθί απο AH. Την επόμενη κιόλας ώρα πήγα pos για να συνεχίσω κάποιο part απο το quest και τσουπ...ενα mobaki ρίχνει το hilt....!!! οποτε λέω απο μέσα μου : no problem mastora, κανονησε να σου κάτσει το αντικείμενο αυτή τη φορά και θα το χρησοπουλήσεις αργότερα στο AH. Ε....την στιγμή που πάω να πατήσω need( όλοι need πατησαν), ο υπολογιστής με πετάει εκτός...και δεν μπορώ να συνδεθώ στο νετ για αρκετή ώρα.φυσικά οταν καταφερα να ξανασυνδεθώ, ήμουν εκτός group...οποτε η γκαντεμιά μου κ εμένα δεν έχει όρια. άσε που μετά απο μερικές μέρες πήγα icc25 και ο lordakos μου έριξε την τσεκούρα του... άρα ποιό το κέρδος απο όλη αυτη την ιστορία??? τπτ απολύτως. ξοδεψα 15000g για το hilt και μερικές μέρες αργότερα το αντικατέστησα απο το bryntroll.... :( τώρα παλεύω κ εγώ για κανα κ....trinket γιατι μαυτά που έχω δύσκολα νε δέχονται σε raid.... |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | ασε φιλε με αυτο το hilt εχω απηυδησει λεμε εχω κανει ουτε και γω θυμαμαι ποσα run και τπτ και παει ενας φιλος μου τσιτα noobas με μισα μπλε μισα επικ και στο πρωτο run του πεφτει και το περνει δλδ ειναι να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο μολις μου το πε φρικαρα
__________________ Μissery 80 Undead Warlock Affli/Destro (Main) Ypo 80 NE Rogue Muti/Shadow Orotsimaru 80 NE hunter BM/MM(Bloodfeather eu pvp) Roubini 80 DR Paladin Prot/Retri Anaxounamon 72 NE hunter MM/BM Mounnara 42 DR Priest Dis/Shadow Necross 19 Undead rogue twink (magtheridon pvp) Polemos 19 Belf Mage twink (Magtheridon pvp) |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Να σου θυμισω φιλε Lokky η Rosestar το εχει δυο φορες..! ![]() Μια στον rogue της και μια στον druid... Φταιει αυτος ο ριμαδης ο RNG ολο την boostαρει...
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | ρε παιδιά η μάνα μου μαγείρεψε φασολάδα αλλά δεν μου αρέσει... |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |