| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Για και χαρα μελοι του ελληνικου wow. Δε μου λετε το σετ φουριους γκλαντιατορ γκεμαρισμενη με το στατιστικο ρεισλιενσε κανει κατι παραπανω στην αρενα απο ενα σετ φουριους γλαντιατορ που εχω γκεμαρισμενη με στρεηντζ? ρετρι παλα εχω και παιζω με γουοριορ απο τα παιχνιδια που καναμε πηραμε τα και αυτα οταν δεν υπηρχε καποιος χεαλερ... Οχι τιποτα αλλο μην παη τσαμπα το σετ και τα γκεμ δλδ! θα εκτιμησω καθε δυνατη βοηθεια! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | WTB Ban for hurting my eyes oO Μας έβγαλες το μάτι πρωί πρωί... ![]() Υ.Γ. Το έβγαλα printScreen το post σου btw! Epic |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
| Ήμαρτον ρε.... όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση με αυτά τα post. Έχει καταντήσει ήδη εκνευριστική η κατάσταση. Και δεν μιλάμε για 1-2 ορθογραφικά λάθη, που ΟΚ μπορεί να του ξεφύγει του καθενός, αλλά εδώ μιλάμε για βιασμό των ματιών. Είναι παράλογο να μην ανέχεται το forum την γραφή σε greeklish (και σωστά κάνει), και αυτό να περνά απαρατήρητο ως καλοδεχούμενη γραφή. Όσο για την απάντηση που θες, εφώσον παίζεις PvP αυτά που κυνηγάς είναι να φτάσεις τουλάχιστον 1000 resiliense και όσο το δυνατόν περισσότερο stamina.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
Τελευταία επεξεργασία από Kiwer : 18-08-10 στις 10:08 | ||
| | |
| | #4 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Μετά λέγατε εμένα υπερβολικό. Ρε βλάχο, τράβα στην στάνη σου να μιλήσεις έτσι, άλλα ούτε τα ζώα θα σε καταλάβουν. | ||
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Αμα γραφουμε με Αγγλικους χαρακτηρες τα Ελληνικα λεγετε Greeklish....Αυτος π γραφει με Ελληνικα τα Αγγλικα πως λεγετε....Engreek??? LOL |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Btw... τόνους δεν βάζει κανείς |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Ψυχραιμίαααα, δεν είμαστε και 24/7 πάνω απ'τα posts. Όπως έχετε παρατηρήσει υπάρχουν πολλές... ιδιότροπες κατηγορίες posters, και είναι δύσκολο να τραβήξουμε την γραμμή του ανεκτού. Vlaxos, εσύ όμως το γ*****ς. "Γκεμαρισμένη με στρεηντζ"? Tον μετατροπέα greeklish να χρησιμοποιούσες καλύτερα αποτελέσματα θα σου 'δινε. 3 μέρες ban, όταν λήξει φρόντισε τα posts σου να είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ και εύκολο να τα διαβάσει κανείς. Αυτο σημαίνει να γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες .. τα αυτονόητα. 'Ακου εκεί, σετ φουριους γκλαντιατορ. Ντε φαστ εν ντε φιουριους, κουλ μουβι μπρο.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Ποιό στρενγκθ ρε ροννι στρεηντζ είπαμε.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #10 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 |
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |