| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | |||||||||
| Συντονιστής | Ωπ, εδώ είμαστε... Ανακοινώθηκε η Collector's edition για το Cataclysm, και ανέβηκε ήδη στο επίσημο site. World of Warcraft: Cataclysm - Features - Collector's Edition Edit: To μοντέλο του Lil'deathwing πλέον είναι το σωστό στην ιστοσελίδα. 79.99$ λοιπόν, να δούμε πόσο θα πάει το μαλλί σε ευρώ όταν κυκλοφορήσει.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 19-08-10 στις 18:15 | |||||||||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | ΧΑ! σε προλαβα για 1 λεπτο!!! Edit: Τσαμπα εφαγα το χρονο να το κανω post τελικα :< αφου το διεγραψες ![]() Edit 2: Α οκ τοτε Τελευταία επεξεργασία από Evenstar : 17-08-10 στις 22:14 |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Δεν ξέρω τίποτα! Παρεπιπτόντως μπορείτε να γράφετε ένα thread στα γενικά νέα και να μου στέλνετε PM να το εγκρίνω ώστε να εμφανιστεί. Εκτιμάται κάθε προσπάθεια, δεν τα προλαβαίνουμε και όλα ><
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Παντως το mouce pad τα σπαει, λογο στρατου δε μπορεσα να παρω το Lich king CE, αυτο δε το χανω με τιποτα τωρα! |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Εγώ τότε απλά σκεφτόμουν να πάρω οποιαδήποτε έκδοση και να τρέξω να λιώσω μέχρι το 80. Realm first draenei ^^. Tώρα θα πάρω την collector's, ε μια φορά ας το ρίξουμε και έξω!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | realm First 85 κτλ θα εχει στο Cata? Το εχω βαλει στοχο αυτο εδω και καιρο, αν οχι πρωτος 85lv τουλαχιστον Hunter |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Δεν έχει πάρει κάτι τέτοιο το αυτί μου.. υποψιάζομαι ότι μπορεί και να μην βάλουν, γιατί θέλουν λέει ο κόσμος να ευχαριστηθεί το content κατά το leveling και όχι να τρέχει για το 85. Άκου νοοτροπίες!
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Ωραιο ειναι ουτε του tbc ουτε του wotlk collector's edition πηρα τωρα αυτο θα το παρω απο περιεργια.Αληθεια ξερει κανεις ποια ειναι η ισοτιμια τορα Euro Dollar?? Ποτε δεν καταλαβα το card game μπορει καποιος να μου το εξηγησει?? |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Χοντρικά τώρα, παίζεις με καρτούλες εναντίων των καρτών του αντιπάλου. Οι κάρτες έχουν διάφορα χαρακτηριστικά εώς και abilities. Για λεπτομέρειες κάποιος που έχει παίξει θα μπορεί να σου πει περισσότερα.
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |