| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Συντονιστής | Για όσους δεν το γνωρίζουν, το WotLK δεν είχε βγεί στην Κίνα μέχρι σήμερα (και το The Burning Crusade κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικούς μήνες). Απο διαφωνίες με τις εταιρείες, με το σύστημα λογοκρισίας της κινέζικης κυβέρνησης, διαφωνίες των εταιρείων με την κυβέρνηση, το παιχνίδι πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Δείτε στο ακόλουθο άρθρο μερικές από τις αλλαγές στα μοντέλα του game, να δείτε εμμονή με την αφαίρεση του οτιδήποτε βίαιου. http://chinagame.178.com/201008/75942001505.html
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | χχαχαχαχαχαχα ελεινο ... συκιες ειναι και φοβουνται τα skull?...τερατοδες...σε λιγο θα μας πουν οτι ο LK δεν ειναι death knight...αλλα μονο knight..hahha |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Θέμα κουλτούρας και σεβασμού προς τους νεκρούς απ'όσο ξέρω. Αναρωτιέμαι αν έχει καν death knights, λέγανε ότι θα τους αφαιρούσανε παλιότερα. Για να το ψάξω λίγο!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | e όχι... και εγώ p νόμιζα ότι αυτοί έπαιζαν wotlk πριν από την ευρώπη .Όσο για τα προβλήματα πού είχαν είναι θέμα κουλτούρας και από αuτά poύ ξέρω, αυτό poύ είπε ο ragnadriel για τους νεκρούς ναι όντως τους σέβονται παρα πολύ και μάλλον για αυτό δεν θα έχει ούτε death knight γιατί και εγώ αυτό έχω ακούσει...Αλλα WOTLK χωρίς death knight και λίγο σκελετό, λίγο θάνατο ρε παιδί m κάτι
__________________ Lok'Tar Ogar! Victory Or Death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die - For The Horde! http://www.twitvid.com/Q41DB Μάπα το καρπούζι ρε!!!Είναι Must!!Δείτε το! |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Where is Marrowgar's Chinese model hiding? Αστεία σχετικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει σε models, spells και λέξεις, π.χ. η λέξη Death αντικαταστάθηκε από το Fade - καθώς λέγεται... | ||
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | δηλαδη τι επαιζαν πριν κυκλοφορησει??? classic? |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας |
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | οταν πεθενει ο παιχτης δλδ τι γινετε? αναστενετε αυτοματα? |
| | |
| | #9 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Απ οτι διάβασα αντί για κόκαλα όταν ανασταίνεσαι βγαίνει μια ταφόπλακα αλλά anyway δεν είναι να ασχοληθείς μ' αυτούς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με καθεστώτα λογοκρισίας... BTW off-topic: Από που παραγγέλνουμε CE Cata είπαμε; Ανακοινώθηκε το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης του Cata κ αν δεν το έχετε ήδη δει πατήστε εδώ! | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |