| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | καλησπερα παιδες ξερει κανεις ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος για να αναβαθμισω τα talents toy hunter? οποιον ρωτισα μεσα απο το game μου λενε διαφορετικα αλλος λεει να δωσω εμφαση στο markmanship,αλλος στο beast mastery και αλλος στο survival...και τωρα δεν ξερω τι αξιζει περισσοτερο...πιο συγκεκριμενα μου εχουν πει για το beast mastery να το αναβα8μιζω συνεχεια γιατι στους 50 talent points μου δινει την δυνατοτητα να περνω εξωτικα pet kai μετραει πολυ για τον hunter auto..και για το markmanship μου εχουν πει να το αναβα8μισω μεχρι τα 50 γιατι μου ξεκλειδωνει skills που δεν μπορω να τα παρω απο trainer.... kαμμια γνωμι?????? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Μιας κ εισαι ακομα στη φαση του leveling εγω θα σου προτεινα να πας beastmaster, το Pet σου θα ειναι πιο ισχυρο κ to aggro σπανια θα ερχεται πανω σου...οταν φτασεις 80 με το καλο τοτε διαλεξε ενα απο τα αλλα 2 specs. επισης τραγικα λαθη ειδα στον οπλισμο σου, εχεις φορεσει items Με strength,spirit Κτλπ ...o hunter επωφελειται απο agility Κ attack power μονο κ ισως λιγο intellect για να μη σου σωνεται το mana αμεσως αν κ προς παρον δεν θα πρεπει να σε απασχολησει αυτο το stat μιας κ ειναι δευτερεον κ δεν επηρεαζει το dps που κανεις. δες κ καναν οδηγο για τους Hunters...στο Google Μπορεις να βρεις τα παντα. αντε κ καλο leveling |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Αφού ακόμα κάνεις leveling πήγαινε beast mastery. Talent Calculator - World of Warcraft Επίσης για τα skills του trainer: Αυτό που σου λένε είναι χαζομάρα γιατί και να τα "ξεκλειδώσεις" δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αν δεν έχεις το talent. Αν ποτέ πας Marksmanship και πάρεις το talent αυτό, τότε μάθε τα ranks του skill.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | το strength δεν βοηθαει στον hunter?kαλα και παλι εκτος απο αυτο ειμαι ακομα στο lvling και δεν μπορω να εχω οτι items θελω για αυτο και μερικα ειναι λιγο ακυρα...κυριοσ γνωμονας μου ειναι items που δινουν armor και agility... |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | strength θα χρειαζοσουνα αν ησουνα Melee class , warrior πχ. επισης items που ταιριαζουνε στο Class σου θα βρεις σε πολλα Dungeons...βαλε atlas loot στα addons σου για να βλεπεις σε ποια Instances πεφτουνε items Που σου χρειαζονται,αν δεν το χεις βαλει ηδη βαλτο..θα σου λυσει τα χερια |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | μαλιστα..μια τελαυταια ερωτηση επειδη ειμαι ολιγον ασχετος.οταν λες addons να φανταστω λες του Mozzila σωστα? |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | lol Οχι ρε, addons για το wow ...Πανε στο curse.com Κ θα βρεις χιλιαδες addons...pvp ,pve, farming κτλπ...κατεβασε κ τον Curse client Κ μπορεις μεσω αυτου να εγκαταστησεις πολυ ευκολα οποιο addon θες...αν δεν σου αρεσει delete απλα...κανε μια ψαχτικη |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | ok ok |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |