| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 13-08-2010
| γεια σας μολις εβαλα καρτα και παω να κανω login μου λεει> this account to be converted και μου δυχνει καπιο λινκ να παο να λογκαρω με το εμαιλ που εχω δηλωσει αλλα το παιδει δεν θυματε το εμαιλ κ πιγα να αλλαξω εμαιλ αλλα επρεπε να δωσο αυτο που οταν ειχα κανει register και δεν μπωρο να το αλλαξω τωρα και ουτε να πεξω μπωρο καμια ιδεα? ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| δεν ξερει καπιος να με βουθησει εχω και το κευ μπωρο να κανω κατι με αυτο |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | στειλε μηνημα στην blizzard μπορει να εχει κατι το account σου.. η μονη βοηθεια που μπορω να προσφερω.. |
| | |
| | #4 |
| no speak english |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | Eίσαι σίγουρος ότι το account σου είναι battlenet?Η δεν το έχεις κάνει ακόμα? |
| | |
| | #6 |
| κοιταξε στο σιτε μπωρο να μπω στο παιχνιδει δεν με αφηνει με πεταει στο σιτε της blizzard και θελεει να κανω λογκ ιν με το εμαιλ που εχω δωσει αλλα το παιδει δ3εν το θυματε οποτε παπαλα εχω το κευ του παιχνιδιου μου χρησιμευει καπου μπωρο να κανω κατι? |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | πάνε εδώ https://www.wow-europe.com/login-sup...l?locale=en_GB συμπλήρωσε τα στοιχεία που ζητάει και θα αλλάξεις το email του account σου... μετά θα πας στο eu.battle.net και θα κάνεις και εκεί ένα account (είναι δωρεάν μη ψαρώνεις!) αφού δημιουργήσεις το account και κάνεις log in στο site(στο battle.net) με αυτό, θα δείς πάνω ένα κουμπάκι "Account" πάτα το και θα σου αλλάξει σελίδα, στα δεξιά σου τώρα θα έχει ένα άλλο κουμπάκι που γράφει "Merge a World of Warcraft® Account" πάτα το και βάλε τα στοιχεία του account σου και είσαι έτοιμος να παίξεις wow αλλά για Account Name θα χρησιμοποιείς το email που έβαλες στο battle.net
__________________ Nothing is true; everything is permitted. ![]() ![]() RaZZoR - lv85 Human Rogue Canopener - lv85 Troll Rogue Τελευταία επεξεργασία από RaZZoR : 16-08-10 στις 22:52 |
| | |
| | #8 |
| αυτου κολησα που πιγενα να κανω λογκ ιν. ενταξει με το εμαιλ. λοιπον για να καταλαβω θα παω στο battle και θα φτιαξω account με τα ιδια στοιχεια που εχω στο account? |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | ναι....... |
| | |
| | #10 |
| ευχαρηστω razzor για την βοηθεια μπηκα και παιζω |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |