| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Γεια σας παιδια, Εγω και ενας φιλος μου αποφασισαμε να αφησουμε τον greejuros και να παμε καπου αλλου.Σκεφτομαστε να παμε ή nagrand ή stormscale ή Twilight Hammer.Θελω οποιος γνωριζει για αυτα τα realm να μου πει τι παιζει.Εψαξα στο internet αλλα εβλεπa απαντησεις του τυπου hordes win warsong gluch(ή οπως αλλιως γραφετε)but alliance win wintergraps. Ευχαριστω για την προσοχη σας. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | stormscale δεν ξέρω αλλά από πάντα ήτανε στο καλύτερο pvp group, παλαιά τουλάχιστον ήτανε πολύ αναγνωρίσιμος σέρβερ |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
| Twilight's Hammer Horde side μοιάζει με Genjuros Alliance side,αν και υπάρχουν αρκετά Guild με καλό progress.Aν θες να αποφύγεις τους πολλούς Έλληνες θα σου έλεγα να ρίξεις άκυρο στον TH. | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Έλα στον Nagrand θα χαρώ πολύ να σε φιλοξενήσω στο ελληνικό guild που έχω με αλλα φιλαράκια. Μερικές πληροφορίες, τα pugs στο ICC φτάνουνε icc10 6/12 και icc25 4/12 max, το battlegroup μας είναι έτσι και έτσι, σήμερα έπαιξα 4 bgs για να πάρω μια νίκη που θέλω για τους daily arena πόντους, επίσης το μονο κακό είναι ότι οι allies υπερτερούν 1 προς 10 και έτσι το wg δεν το έχουμε σχεδόν ποτε και κάτι τελευταίο για να κανεις daily hc σαν dps πρέπει να περιμένεις 10-15 λεπτά περίπου. Αυτά, άμα ξέχασα τίποτα πες μου και άμα έχεις απορίες πάλι πες μου.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Ευχαριστω παιδια.Εμενα με ενδιαφερει η Horde Side οποτε αν ειναι δυνατο να μου λετε μονο για αυτο.Ετσι οπως παει μου φενεται οτι κλεινουμε στον Nagrand.Σε οποιον server και να παμε θα κανω /w σε καποιον απο εδω. Ευχαριστω και παλι. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |