| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραιο να προτιναμε για πλακα νεους players για το wow που θα μας αρεσαν να ειχαν ![]() ![]() ![]() και αρχιζω πρωτος.. εμενα θα μου αρεσε εαν ειχαν naga απο πλευρα horde ![]() wow naga - Αναζήτηση Google εσας? |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | MURLOOOOOOOOOCMMMGRRIIMBLLLGRRRMBLLLL
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 13-08-10 στις 13:20 |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Eγω θα ηθελα παρα πολυ vampires. |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | εγώ κατσίκες του διαστήματος. oh wait... |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Denied. Not cool enough for space goats.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | δες ποιος μιλαει! BANHAMMER INC!!!!!! |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | A ειναι νεα επιλογη του Forum αυτη?! Απο δω και περα διαλεγουμε ποσες μερες θελουμε Ban! PS* Δωσε μεχρι την Τριτη αφου θα ειμαι διακοπες 3ανα (ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΠΙΤΙ! ) |
| | |
| | #10 |
| Συντονιστής | Ασ'τα να πάνε, υπάρχουνε και τέτοιοι? Εγώ βλέπεις δουλεύω και δεν παίζει άδεια, μου 'ρχεται να τους βαρέσω όταν τους βλέπω.. :(
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |