| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Παιδιά είχα κατεβάσει την trial και τώρα πήρα το κανονικό wow,αν αναβαθμίσω την trial σε κανονικό θα έχω τον 1 μήνα δωρεάν ή θα τον χάσω..?? |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Θα τον έχεις εννοείται!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | ααα ωραία ευχαριστώ!! |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Παιδια και γω το trial ξεκινησα και δε ξερω τωρα ποιο απο τα 3 wow που κυκλοφορουν στα καταστηματα ν'αγορασω...Και κατι ακομη(συγχωρεστε με,ειμαι ασχετος αλλα θα μαθω),ποσο καιρο παιζω με το cd μεχρι να χρειαστω ανανεωση χρονου?(εχουν και τα 3 τον ιδιο χρονο online?) Τελευταία επεξεργασία από juno : 13-08-10 στις 02:36 |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Και τα 3 πρέπει να αγοράσεις, και παίρνεις μια φορά έναν μήνα δώρο με το που βάλεις το original wow στο account σου.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | ok,ευχαριστω πολυ για την απαντηση _ ελπιζω να τα πουμε και ingame |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Όταν πήγα να κάνω active στην trial δεν αναγνωρίζει τον κωδικό και μου βγάζει αυτό The following problems have occurred: The authentication key you entered cannot be claimed. Please try again. Alternatively, click here then browse to a game dashboard and click “Enter CD Key” to try this key for a different region, or try this process again for a different Battle.net account. ξέρετε τι γίνεται? |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Σιγουρέψου ότι βάζεις σωστά το key και ότι στο battle.net είσαι στο european region.
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | συγουρεψου πως δεν βαζεις τις παυλες αλλα ουτε κενο χορο |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | Τελικά αυτό ήταν έβαζα παύλες... τώρα το πήρε ... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |