| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλημέρα , σίγουρα υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά δεν πειράζει πιστεύω. Λοιπόν από τις 31 ιούλη έχω να μπω γιατί το desktop pc τα παιξε , μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών, το έχω στείλει πακέτο στο e-shop αλλά λόγω ημερών με διακοπές κτλπ ακόμα να δω προκοπή(και ας κάνω τηλέφωνα κτλπ). Το θέμα είναι άλλο. Είμαι σε laptop τώρα και ψήνομαι να εγκαταστήσω το wow εδώ. Επειδή έχω μια σχετική βαρεμάρα και επειδή θυμάμαι κάπου ο ragnadriel είχε πει κάτι σχετικό , νομίζω πως μόνο το wrath χρειάζεται για εγκατάσταση σωστά? Γιατί αλλιώς την που....με. Απλά το κουτί από έξω λέει requires burning crusade expansion και με αγχώνει. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Το κάνεις όλο install απ'το dvd του Wrath. Η αναφορά είναι μάλλον στο ότι πρέπει να έχεις το TBC στο account σου, πριν κάνεις upgrade στο Wrath, παρά στο ίδιο το installation.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Ωραία .. τώρα όσον αφορά τα patches θα μπουν μέχρι την αρχή του lich σωστά? Οπότε θα το αφήσω να κατεβάζει τα υπόλοιπα καθώς δεν τα έχω στο laptop. Τα έχουμε πουθενά στο σάιτ ? Επίσης πόση ώρα λέτε να μου πάρει .. βλέπω να καίγεται και αυτό το pc πριν προλάβει να έρθει το άλλο |
| | |
| | #4 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Βρες κανένα φίλο σου και αντίγραψε όλο το folder που έχει το wow (με το live client) , ούτε installation ούτε Downloading .
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | δεν παίζει αυτό .. εδώ κόρινθο δεν έχω κανέναν που παίζει |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | To WotLK ξεκινάει απ'την 3.0.1 (αν δεν κάνω λάθος), όσο κάνει εγκατάσταση ψάξε από εδώ Patch mirrors - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft να αρχίσεις να κατεβάζεις ήδη τίποτα και την σειρά με την οποία θα τα βάλεις. Πήγαινε στα older patches πρώτα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Ούτε κανένα netcafe ;
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | δλδ αν καταλαβα καλα μπορεις να κατεβασεις μονο το cd του wrath?? |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | κάνεις install το cd του wrath το οποίο σε "Αφήνει" στο patch 3.0.1 . Από εκεί και πέρα κατεβάζεις ένα χοντρό patch 1,62g γίνεσαι 3.2 νομίζω και μετά έχει μερικά ακόμα με μεγαλύτερο ένα με 800mb περίπου. Easy job αν αναλογιστεί κανείς τι κάναμε παλιά με burning crusade vanilla κτλπ. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |