| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλησπέρα υπάρχει κάποιος γνώστης να μου πει ποιό να πρότιμήσω απο τα 2 και και ποιόν provider? Ευχαριστώ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | ότι σου αρέσει, και τα δύο τη δουλειά τους την κάνουνε... άσχετα αν οι περισσότεροι προτιμούν ventrilo |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Σαν χρήστης τουλάχιστον προτιμώ το ventrilo. Server δεν έχω νοικιάσει ποτέ οπότε δεν ξέρω να σου πω.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Και εμείς με το παλιό μου ελληνικό guilds χρησιμοποιούσαμε το Ventrilo. |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Και εμείς ως guild το ventrilo χρησιμοποιούμε, αλλά θα σου προτείνω μια εναλλακτική λύση, το Mumble. Σύμφωνα, τουλάχιστον, με ένα άρθρο του wow.com που συγκρίνει ventrilo και mumble, το mumble μάλλον βγαίνει καλύτερο. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | ασχετο: τι ειναι αυτα?? |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | To mumble είναι πολύ καλό απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν dedicated servers που έχουν servers για το mumble ή αν θα πρέπει να φτιάξεις εσύ δικό σου server. |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Πρόγραμματα VoiP (Voice over internet protocol) για άμεση επικοινωνία με όσους χρήστες τα χρησιμοποιούν. Oυσιαστικά απαραίτητα για όποιον θέλει να κάνει σοβαρό raiding/pvp'ing (καθώς το να κάθεσαι να γράαααφειιιις και να τα διαβάζει ο άλλος μετά...αργεί πολύ).
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | ok ty |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
| Τελικά το ingame voice δεν το χρησιμοποιεί κανένας ε; Τσάμπα δουλειά έκαναν στην Blizz.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |