| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-05-2009
| γεια σας προσπαθωντας να μπω σε raid μου ζηταν achiv link που μπορω να το δω αυτο κοιτωντας βλεπω το γενικο συνολο του achiv αλλα μου ζητανε ποσο achiv εχω για το συγκεκριμενο raid που μπορω αυτο να το δω ? υπαρχει καποιο addons? ευχαριστω πολυ |
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας | Κανονικά δεν πρέπει να απαντήσω .. και αυτό για τον εξής λόγο "ότι δεν ψάχνεστε" και το λέω και γενικά δεν είσαι μόνο εσύ. Παρόλα αυτά θα σε βοηθήσω κάπως λέγοντας ... Παράθεση:
Παρόλα αυτά θα ξαναπώ το αυτονόητο ... γιατί δεν ψάχνεσαι ? Υγ1 : Παράθεση:
Yγ2 : είμαι και εγώ κάπως περίεργος με τις απαντήσεις όπως είπε και ο ragnadriel για τον εαυτό του "απότομος" , ελπίζω να βοήθησα Τελευταία επεξεργασία από Yiatsek : 12-08-10 στις 01:28 | ||
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-05-2009
| ειναι λιγο αργα τωρα διαβασα την απαντηση σου και σε ευχαριστω πολυ καλα αγγλικα δεν ξερω (βαζω την κορη και τον γιο να μου μεταφραζουν, οταν με εστελναν να μαθω αγγλικα εγω πηγαινα για μπιλιαρδο αυτα πληρωνω τωρα χε χε) αυτο που μου λεσ το ειχα δει και εγω αλλα νομιζα οτι ζηταγαν καποιον αριθμο οπως με το gear score εξαλου αν και έχω συμετοχη σε μερικες raid 25 δεν μου εχει ανοιξει τωρα που σου γραφω τελειωσαμε σε icc25 5 boss και δεν εχει ανοιξει ουτε το πρωτο κουτι πρεπει να ειναι το 4ο icc25 που περνω μερος ευχαριστω πολυ παντος και σας εχω κουραση υστερογραφο πως μπορω να συμμετεχω στο loot για καποιο αντικειμενο στο raid ευχαριστω πολυ κωνσταντινος |
| | |
| | #4 | |||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Βέβαια στα τυχαία γκρουπς παίζει και να στα φάνε τα αντικείμενα ...Τώρα άμα έχει κανά άλλο σύστημα (κομματάκι δύσκολο βέβαια) με το loot λογικά το ξεκαθαρίζουν από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία από Yiatsek : 12-08-10 στις 04:34 | |||
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Φιλική συμβουλή: Πριν ξεκινήσει το raid ζήτα να ξεκαθαρίσουν τα loot rules. Πλέον αν κάνουν ninja items μπορείς να τους καταγγείλεις (καλό είναι να έχεις και μερικά screenshots για απόδειξη - μια τα loot rules και μια το roll list) και να πάρεις το item σου πίσω, αν είχες κερδίσει εσύ το /roll π.χ.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Καλά η Blizzard ασχολείται με τους ninja ?? Πρώτη φορα το ακούω όχι μονο να νοιάζεται αλλα να σου επιστρέφει και το αντικείμενο πίσω...
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | οντως ετσι ειναι, ενας φιλος μου ειχε κανει ToC 25 και κερδισε στο roll ενα cloak αλλα ο master looter το εδωσε στο φιλαρακι του που εχασε το roll, εκανε ενα ticket στο gm και την αλλη μερα το cloak ηταν στο mailbox του. |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | λοιπον εκανα ICC 25 με την DK μου πριν λιγες μερες, ολα καλα κερδισα και το Heroic melee ring απο Gunship, και φτανουμε Saurfang, τον φαγαμε και παει ο raid leader/Master looter στο σεντουκι ( warrior btw o leader ) και κανει link σε Raid warning το DBW ROLL MS, κανουμε ολοι roll και το κερδιζει ενας Hunter, ο warrior αφου ειδε οτι εχασε το roll αποφασισε να το παρει μαζι και τα tokens και μετα εφυγε απ'το raid, κλασικο ninja. Ελα ομως που ειπα στον Hunter τι εγινε με τον φιλο μου στο ToC 25 με το cloak, του ειπα ακριβως τι να γραψει στο ticket, και χτες το βραδυ μου σπαμαρε συνεχεια I LOVE YOU OMG OMG OMG, γιατι το Trinket ηταν στο mailbox του, ο warrior οχι μονο εχασε το trinket αλλα εφαγε και ενα ωραιο ban. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |