| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-05-2009
| Γεια σας . Εχω ενα hunter 80 lvl με gs 5.3k και ACHIV 2010 . Eχω κανει μερικα raids που σε damage ειμαι παντα κοντα στους τελευταιους παρενθεση δεν ξερω καλα αγγλικα. εκει που ειναι δραμα ειναι στα pvp arena. Το προφιλ μου ειναι Profiler - Wowhead . εχω παρατηρηση οτι χανει πολυ ευκολα health και δεν κανει πολυ damage σε battle. ξερω οτι το ranger waepon δεν ειναι το καλυτερο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση οταν υπαρχει απεναντι warrios να του κανω ζημια με εχει τσακιση στο λεπτο . Υπαρχει καποιο φοβερο λαθος στον εξοπλισμο που οδηγει σε αυτο η βελτιωση στο παιχνιδι και ποιο καλη armor που γινεται προσπαθεια να αποκτησω καΙ καλυτερο bow που σιγουρα χρειαζεται?? ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας. Υστερογραφο προσπαθωντας να μαζεψω arena points μεσα στην arena δεν αντεχω ουτε 10 sec που λεει ο λογος και δεν νικαμε ποτε |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | A) Γενική συμβουλή: Gearscore και ειδικά τα achievements είναι γενικά αδιάφορα όσον αφορά την απόδοση του χαρακτήρα σου. 1 λεπτό κοιτώντας το armory σου και είναι πασιφανές ότι έχεις ακόμα πολλά να μάθεις για hunter. Τα μισά σου gem και enchants είναι άθλια, με αποκορύφωμα mp5 gem και black magic στο όπλο. Bρες κάποιο site ή κάποιον πιο έμπειρο να σε καθοδηγήσει. Β) Στην αρένα δεν θα αντέξεις πολύ χωρίς το κατάλληλο gear και περίπου 900-1000 resilience. Κάνε battlegrounds/heroics για τα κατάλληλα items. (Furious pvp set)
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| ευχαριστω πολυ εψαξα και βρηκα και αλλαζω τα gems και enchants και θα δουμε και θα τα ξαναπουμε |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Αν θες κάτι συγκεκριμένο πάντα εδώ είμαστε. Προσωπικά μπορεί να είμαι απότομος, αλλα προτιμώ να σου πω τα'χεις κάνει π****** και να κάτσεις να ψαχτείς να βελτιωθείς παρά να σου πω ψέματα με το μαλακό ^^.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| μπα δεν ησουν αποτομος καθε αλλο η βοηθεια σου ηταν πολυ καλη και ελεγες τι χρειαζεται γιατι σιγα σιγα βλεπω οτι ο hunter θελει καλο στησιμο και σιγουρα πολυ καλον χειρισμο το ατιμο το kitting πολυ δυσκολο να εφαρμοστει ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |