| | |||||||||||
| User Interface - Addons Συζητήσεις περί addons και άλλα θέματα του User Interface |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλημερα παιδια, θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο Addon που να κανει track καποια πραματα (κυριως τα Stuns) γιατι το PvP χωρις Stun Tracker ειναι λιγο μπερδεμα. Δοκιμασα το Stunwatch αλλα ειναι outdated και δεν δουλευει. Επισης δοκιμασα το Rogue power bars, δεν με βολευε πολυ και ειναι outdated και αυτο. Thanks in advance.
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Θελεις addon που να δειχνει για τα δικα σου stuns? Η για αυτα των αντιπαλων? Αν θες να βλεπεις των αντιπαλων τα εξεις θα βοηθησουν: 1) Afflicted: Μπορεις να δεις ολα τα cooldowns των αντιπαλων. Προσοχη. Θα χασεις κανα 2ωρο-3ωρο να το ρυθμισεις αλλα αξιζει τον κοπο 2)interupt bar: Aυτο που εχω εγω. Παρα πολυ χρησιμο+ παρα πολυ ευκολο να το κανεις ρυθμισεις. |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Να βλεπω τα δικα μου στους αλλους.
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |