| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Με τις νέες αλλαγές το wow armory προσφέρει πολλά νέα πράγματα κυρίως γύρω από τα achievements και γενικά για το WotLK. Με τη νέα ενότητα των achievements μπορείτε να συγκρίνεται την πρόοδο δύο χαρακτήρων. Ενώ προστέθηκε και η ενότητα Στατιστικών όπου μπορείτε να μάθετε πάρα πολλά πράγματα για οποιονδήποτε χαρακτήρα. Από τα πόσα quest έχει ολοκληρώσει ή πόσα gold έχει "lootάρει" μέχρι πόσα hugs ή άλλα emotes έχει κάνει. Επίσης τώρα μπορείτε να μαθαίνεται αμέσως τα Realm First Achievements επίσημα |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Καλο, αλλα θα laggarei πολυ ασχημα πιστευω |
| | |
| | #3 |
| Administrator | Προσωπικά πιστεύω πως για το lag φταίει η τεχνολογία που χρησιμοποιούν και όχι ο όγκος των δεδομένων. Αλλά από λίγο που το είδα μου φαίνεται αρκετά καλό αν αναλογιστείς τη γίνεται από πίσω για να δημιουργηθούν όλα αυτά τα στατιστικά κτλπ. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Πολυ πιο γρηγορο ειναι ... Και για μενα που μου αρεσουν αυτα τα μπιχλιμπιδακια.... σουπερ ! κριμα δε μπορω να δω τα char μου
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #5 | ||
| Administrator
| που να προλάβουνε με τόσους 80άρηδες;; χαχαχα ωραίο το νέο armory... έφριξα με μερικούς που έχουν 5.1κ+ achiev. points... :X
__________________ Active Admin/Member/Co-Founder of WoW.Gr since 2003. Bigger - Stronger - Better. | ||
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Ακόμα δεν έχω δει που θα χρησιμοποιείς τα achievement points... Μέχρι στιγμής έχουμε πήξει στη χαζομάρα... Μερικά achievements είναι πραγματικά για γέλια, αλλά και η επιλογή των καινούριων titles είναι γελοιοδέστατη. "Τάδε Jenkins" "Ambassador Πίπας" "Σάκης ο υδραυλικός" "Ο κουρέας της Σεβίλλης" "Μάγια η Μέλισσα" Μας βγήκε ο κώλος να πάρουμε κάνα Justicar και τώρα κυκλοφορούνε όλοι συνάμμενοι κουνάμενοι... Τέσπα αστειεύομαι αλλά όντως είναι γελοίο το θέμα.
__________________ Sick my Duck |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας
| Μάλλον περισσότερο για να κάνεις την κ@ύλα σου είναι παρά έχει κάποια χρησιμότητα. Ξέρεις είναι του στυλ "κοίτα τι έχω κ εσύ δεν έχεις".
__________________ | ||
| | |
| | #8 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | χαχα κ γω lol ![]() --- Εντοπίστηκε και συγχωνεύτηκε μήνυμα από τον ίδιο χρήστη --- παντως απ οτι βλεπω στο καινουριο πολλοι chars ειναι unavailable χωρις λογο.. Τελευταία επεξεργασία από disasterpiece : 29-11-08 στις 18:59 Αιτία: Αυτόματη συγχώνευση |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |