| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 10-08-2010 Περιοχή: Athens , Greece
| |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Καλημέρα φίλε μου και καλως ήρθες στο φόρουμ. Κατ'αρχάς υπάρχει ένα thread στο φόρουμ που λέγεται βοήθεια. Το θεωρούμε αυτονόητο ότι αν χρειάζεστε βοήθεια να κάνουν οι χρήστες post εκεί. Απο περιέργεια, έχεις αγοράσει και το wrath of the lich king? Και τι λειτουργικό σύστημα έχεις? Τέλος επειδή βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει download - Λές ότι εγκατέστησες το burning crusade, αλλά παρατηρά ότι τρέχει το installer του TBC και όχι το patching system που έχει το game, μπορείς να διευκρινίσεις τι *ακριβώς* έχει γίνει?
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 10-08-2010 Περιοχή: Athens , Greece
| Φίλε μου έχω: Windows Xp Service Pack 3 Έχω κάνει εγκατάσταση και τα 2 CD (World of Warcraft & Burning Crusade) και με το που πατάω πάνω στο WOW μου λέει ότι θέλει update κι εγώ το αφήνω να το κάνει αλλά μου βγάζει αυτό το error. Όχι δεν έχω αγοράσει ακόμα το 3ο expansion! |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | χμμ... πες μου ποιά έκδοση φαίνεται πάνω στο launcher μόλις το τρέχεις αν μπορείς.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |