| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλημέρα παιδιά, Τη Παρασκευή έβαλα τα Windows 7 Professional 64bit και μου παρουσιάζει πρόβλημα το WoW. Εκτός του ότι κολλάει ορισμένες φορές στην loading screen, αν καταφέρω μετά από παρακάλια να το πείσω να μπει στο παιχνίδι, κολλάει για 1-2 λεπτά σε άσχετες φάσεις. Έχω βάλει τους τελευταίους οδηγούς (drivers) για κάρτα γραφικών, ήχου, δικτύου, κτλ... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει??? Υ.Γ. Εκτός από το να κάνω delete το χαρακτήρα μου, μου το έχουν προτείνει και άλλοι |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Παρεπιπτόντως το SC2 παίζει μια χαρά στο ίδιο PC.... |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Έκανες καινούργιο install ή update τα windows από προηγούμενη έκδοση? Πριν πάει εκεί η κουβέντα, το WoW δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα windows 7, 32 ή 64 bit. Ψάξε για το πρόβλημα αλλού. Δοκίμασε να κάνεις reinstall όλο το game.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Τα Windows τα έκανα clean install σε καινούργιο δίσκο, το Wow το έχω στον ίδιο δίσκο με πριν επειδή ήθελα να αποφύγω το installation του, αλλά από ότι φαίνεται δεν το γλιτώνω καλοκαιριάτικα ...Thanx για το reply. |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
| Το WoW δεν χρειάζεται install. Μπορείς να το κάνεις copy-paste από όπου θες.Ακομα και σε φορητό σκληρό μπορείς να το έχεις μαζί σου (για παν ενδεχόμενο )
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | To γνωρίζω αρκετά καλά αυτό Kiwer, αλλά για άλλο λόγο το πρότεινα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας
| Ragnadriel το post μου ήταν απλά ενημερωτικό, δεν απαντούσα σε εσένα συγκεκριμένα Απλά μπορεί ο φίλος να το πάρει έτοιμο το φάκελο του WoW απο κάποιον φίλο του. Για την ακρίβεια θα χρειαστεί να "πάρει" όλα τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στον φάκελο World Of Warcraft και τον υποφάκελο Data. Όλους του άλλους υποφακέλους μπορεί να τους αγνοήσει.
Τελευταία επεξεργασία από Kiwer : 09-08-10 στις 12:53 | ||
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Απλά έδινα μια συμβουλή για troubleshooting , τουλάχιστον να ξέρουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα files, σε τυχόν settings κτλ. Για αυτό το μύνημα σου ήταν λίγο άκυρο σε αυτό το πλαίσιο και έκανα την παρατήρηση Εξάλλου αν έχεις το dvd του wrath είναι μια δυό ωρίτσες υπόθεση το να κάνεις φρέσκο install. Tο πολύ άστο να κάνει install και παίζε το campaign του starcraft
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
| Με το DVD του WoTLK μόνο δύο ωρίτσες δεν θα είναι καθώς θα πρέπει να κατέβουν και να εγκατασταθούν όλα τα patch από τον Νοέμβρη του 2008. Σε πρώτη φάση απλά θα έσβηνα όλους τους υποφακέλους εκτός απο τον Data ώστε να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Αν όντως έχει πάλι πρόβλημα, μπορεί να οφείλεται σε corrupted files. Με το repair utility πιθανόν να διορθωθεί. Αλλά όπως είπα, τι καλύτερο από μια επισκεψούλα σε ένα κολλητό και απευθείας αντιγραφή απο το δίσκο του;
| ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |