| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | ποιά είναι τα αγαπημένα σας και για ποιό λόγο τα ξεχωρίζετε? εμένα προσωπικά : 1.τα dungeons στο blackrock mountain λόγω της σκοτεινής και ταυτόχρονα επικής ατμόσφαιρας που σου βγάζει η τοποθεσία,είναι απο τα λίγα του παιχνιδιού που στην κυριολεξία είναι dungeons με όλη την σημασία 2.DIRE MAUL γιατί πολύ απλά είναι τεράστιο και έχεις να ψάξεις πολλά πράματα εκεί μέσα,την πρώτη φορά που μπήκα ψάρωσα άσχημα... 3.BLACKFATHOM D. επειδή είναι το πρώτο μου που όταν ξεκίνησα το παιχνίδι με τον hunter μου. γενικά μου αρέσουν πολύ τα classics,λόγω δυσκολίας,ομορφιάς, επικού στοιχείου,ατμοσφαιρας, ( την πρώτη φορά στο stratholme ψιλοχέστηκα) και lore. τα περισσότερα του BC τα θεωρώ εντελώς βαρετά. όσο για WOTLK, πλέον η όλη φάση έχει γίνει ρουτινα(emblems farming....) οποτε δεν τα αναφέρω καν. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Χμμμ...χμμμ! Το scholomance και το dire maul απ'τα παλιά, tbc: Shattered halls, wotlk: .. χμμ, τόσο farm τα έχω σιχαθεί όλα. Το oculus μάλλον, πείτε με υστερικό αλλά είχε πλάκα η φάση με τους δράκους.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Deadmines γιατί ήταν από τα πρώτα dungeons και μου άρεσε πολύ το story που είχε από πίσω. UBRS γιατί έκανα πολλά runs παλιά για τη παλιοshield, και επειδή μου άρεσε το σκυλάκι. από TBC Shattered Halls και από WotLK το AN (και τα 2 wings) γιατί από το warcraft μου άρεσαν τα nerubians |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-12-2009 Περιοχή: Εδώ,εκεί παραπέρα :P
| Dire Maul και Deadmines TBC Mana Tombs WotLK Azol Nerub
__________________ Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. Bob Marley |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Από Classic Deadmines γιατί ποτέ δεν έμαθα τον δρόμο να μπαίνω στο instance και γενικά οι bosses και τα mobs είναι ωραίοι. Από TBC απολύτος τίποτα.... WotLK Azjol Nerub απλά γιατί είναι το πιο μικρό και γρήγορο Εγώ θα αναφέρω και του Cata το Blackrock Caverns!
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain Τελευταία επεξεργασία από Darknik : 09-08-10 στις 23:45 |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Dire Maul και Deadmines |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Classic:WC και Sunken Tample(γιατι δεν το εκανα ποτε ολο) BC:MGT,ολα απο Coilfang Reservoir k' the Eye WotLK:HoL,HoR,Drak'Tharon Keep,Gundrak, βασικα ολα |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
| Shadowfang Keep,Scarlet Monastery(και τα 3),ZuL'Farak Και Scholomance από το classic. Hellfire Citadel(και τα 3) και Magister's Terrace από BC. Trial of the Champion από WotLK,επειδή είναι γρήγορο. | ||
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Scarlet Monastery & Zul Farak από classic Hellfire Citadel & Mana Tombs από burning crusade τώρα από WoTLK μπορώ να πω το Pit of Saron και Trial of Champion |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |