| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Μαχητής | To dire Maul ειναι τοσο ωραιο δεν εχω πατησει ποτε επειδη τοτε ανακαλυψα το call to arms 50-60 σε 1 μερα και λιγο ακομα οποτε δεν το προλαβα... |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | Εμένα μου άρεσαν : classic: Deadmines γιατί ήταν το πρώτο dungeon που πήγα. tbc:Σχεδών ολά!!! wotlk:Νexus γιατί μου άρεσαν τα χρώματα. |
| | |
| | #23 |
| Μαχητής | τα icc 5man, ειναι ολα ωραια
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. |
| | |
| | #24 |
| Νέο μέλος | τα FoS και PoS μόνο γιατί αυτό το Halls of Reflection το εχω βαρεθεί.... 10 waves και 2 Bosses στον ίδιο δωματιο :S |
| | |
| | #25 |
| Νέο μέλος | Magisters' Terrace Μία και μοναδική φορά έτυχε να το κάνω και έπαθα την πλάκα της ζωής μου ![]() αν θυμάμαι καλά έχει και απίστευτη μουσική. η μάχη με το τελικό μποσάκι |
| | |
| | #26 |
| Συντονιστής | It was merely a setback mate.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #27 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #28 |
| Νέο μέλος | Pit Of Σαρόν: Συνολικά trys 9, 8 φορες χαμένο το AXE από roll και την 9 έπεσε. Nexus: Λόγο Graphics.
__________________ |
| | |
| | #29 |
| Νέο μέλος | Shadowfang keep ωραία ατμόσφαιρα και παραπέμπει λίγο σε van helsing με την επική μουσική. αντε να δούμε και τους Worgen! |
| | |
| | #30 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Classic: Deadmines cause ήταν το πρώτο μου και BRD γιατί δεν το έκανα ποτέ όλο με τον main μου(Warrior) και το κατάφερα επιτέλους με το Warlock που ανεβάζω TBC: Magister's Terrace γιατί απλά γα...ει!!! WoLK: ToC γιατί είναι γρήγορο και δεν κουνιέσαι και πολύ και AN γιατί είναι επείσης γρήγορο... | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |