| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Παιδια εχω εναν dk 80αρη με καλο gear(5700gs)τον χαρακτηρα αυτον τον εχω στον Ragnaros ο οποιος δεν εχει πολους ελληνες.Εχω μαθει οτι ο Genjuros εχει παρα πολλους ελληνες αλλα οτι ειναι και πολλοι νοομπαδες εκει Τελευταία επεξεργασία από Yearman : 07-08-10 στις 13:43 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ GENJUROS ειμαι εκει και θα φυγω τελος Αυγουστου.Μην το σκεφτεσαι καθολου αυτον τον server. |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | ουτε για horde e? |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Σε αυτον τον server η blizz επρεπε να βαλλει διπλα WARNING.Ειναι ο server for the putcha riding(για τον που......ο καβαλα) |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | εμα!!!τεσπα ποιος server ειναι καλος με πολλους ελληνες? |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Server: Talnivarr Guild: TA KOYNABIA Horde αυτο ξερω μονο στον server μου XD |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | εγω λεω να μπεις boulderfist ειμαι σε ελληνικο guild (εξτρατζατζικι) το guild ειναι μεγαλο εχει πολους ελληνες (horde panta) αν μπεις κανε με wisper (Geo) Τελευταία επεξεργασία από Geotherogue 13 : 07-08-10 στις 16:25 |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | εχει μονο ελληνες?και πρεπει να δωσω 20ευρω για trasfer realm και αλλα 25 για fanction? |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | το guild εχει μονο ελληνες οσο για τα λεφτα θα σε γελασω δεν το εχω ξανακανει για να σου πω :/ |
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | σε ποιον αλλων server εκτος απο τον Genjuros υπαρχουν πολλοι ελληνες?? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |